上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 23:16 發表 查看引用來源
而家唔知仲有冇jc識指尖漫游,越背式捽雀仔(即係半趴,然後jc從後伸手向前捽jer jer)呢D手工藝
海底撈月呢招富源8仔都有用,不過佢敵唔過疫情,去咗做私约全套.....

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 12:36 發表 查看引用來源

海底撈月呢招富源8仔都有用,不過佢敵唔過疫情,去咗做私约全套.....
是否鍾意跳舞嘅 light purple?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 13:30 發表 查看引用來源
是否鍾意跳舞嘅 light purple?
冇錯,就係佢!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 14:05 發表 查看引用來源

冇錯,就係佢!
當時都係揾過一次,入房就跳舞,搞到我一時間都唔知點做好
之後多數揾腰凌凌,新舊都好有驚喜,而家個就唔知

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 16:37 發表 查看引用來源
當時都係揾過一次,入房就跳舞,搞到我一時間都唔知點做好
之後多數揾腰凌凌,新舊都好有驚喜,而家個就唔知
你唔提起我都唔記得,第一次揾佢,一上鐘突然開音樂跳舞,我O咀之餘都有D老尷!😅

腰凌凌仲有冇喺富源?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 18:54 發表 查看引用來源

你唔提起我都唔記得,第一次揾佢,一上鐘突然開音樂跳舞,我O咀之餘都有D老尷!😅

腰凌凌仲有冇喺富源?
😂
玩得最開心嗰個應該已經退咗役😭
再之前個唔知係咪即係而家皇家4條9(應該都唔會失望),定另一個,有時記到亂哂龍,記唔到咁多🤣
而家富源好似未有腰凌凌呢個號
以前富源除咗毛巾差少少,性價比唔錯,又相對安全過其他場好多

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 19:29 發表 查看引用來源
😂
玩得最開心嗰個應該已經退咗役😭
再之前個唔知係咪即係而家皇家4條9(應該都唔會失望),定另一個,有時記到亂哂龍,記唔到咁多🤣
而家富源好似未有腰凌凌呢個號
以前富源除咗毛巾差少少,性價比唔錯,又相對安全過其他場好多 ...
唔單止富源,好多塲D毛巾都係睇見唔開胃,仲有就係房冷氣唔夠凍..........不過佢勝在多房到任揀,我見D囡都係搭子彈lift番工放工,應該係鎖咗樓梯出入通道,好人等得lift嚟都已經清塲。

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 08:53 發表 查看引用來源

唔單止富源,好多塲D毛巾都係睇見唔開胃,仲有就係房冷氣唔夠凍..........不過佢勝在多房到任揀,我見D囡都係搭子彈lift番工放工,應該係鎖咗樓梯出入通道,好人等得lift嚟都已經清塲。 ...
最近去黃家閣仔,發覺鋪床大毛巾好似濕濕地,同帶房講,入尼摸摸,話:是有點潤,出去攞過條大毛巾就咁鋪上面,諗住算,等小姐姐入尼先,點知小姐姐一入房,二話不説就退罩,再拉低我條褲啜兩野,跟住乜都唔記得哂,只好任由擺佈😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-5 21:22 發表 查看引用來源
最近去黃家閣仔,發覺鋪床大毛巾好似濕濕地,同帶房講,入尼摸摸,話:是有點潤,出去攞過條大毛巾就咁鋪上面,諗住算,等小姐姐入尼先,點知小姐姐一入房,二話不説就退罩,再拉低我條褲啜兩野,跟住乜都唔記得哂,只好任由擺佈😂 ...
黃家閣仔冇去過,塲同囡ok嗎?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 08:36 發表 查看引用來源

黃家閣仔冇去過,塲同囡ok嗎?
暫時都係試過一個,之前都係褲完做嘅
其他未知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆