上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

成個星期冇reply,幫樓主推番上嚟!😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 08:30 發表 查看引用來源
成個星期冇reply,幫樓主推番上嚟!😁
今時今日,以芙仔各方面質素,例如房間整潔度、安全度、囡等等,以會員價¥475,又真係幾值得留意一吓

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-15 13:05 發表 查看引用來源
今時今日,以芙仔各方面質素,例如房間整潔度、安全度、囡等等,以會員價¥475,又真係幾值得留意一吓
可惜我唔鍾意輪街症,寧願揾次一班JC.😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 13:10 發表 查看引用來源

可惜我唔鍾意輪街症,寧願揾次一班JC.😁
都係嘅,上次去芙仔懷舊吓,又諗住輪牌快手D,都要等超過半個鐘🙁

回覆 213# 陳十二 的帖子

週末週日超多人、大堂櫈刀冇、有嘈

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
請問宜家裝修改左間隔啊? 無得喺大堂與大廳之間睇女 之前囡囡上落鐘必定經過大堂返休息室

引用:
原帖由 sl400 於 2023-6-15 22:57 發表 查看引用來源

請問宜家裝修改左間隔啊? 無得喺大堂與大廳之間睇女 之前囡囡上落鐘必定經過大堂返休息室
無得喺大堂與大廳之間睇女, 最失敗

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-15 23:03 發表 查看引用來源

無得喺大堂與大廳之間睇女, 最失敗
而家唔洗技師带客出房,轉登要佢地行嚟行去?

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-3 11:55 發表 查看引用來源
有邊個可以玩六九食撻
食撻是高危動作

引用:
原帖由 sl400 於 2023-6-15 22:57 發表 查看引用來源

間隔無變, 只係依家落鐘, 技師唔洗再出前台, 直接過房都得, 呢個安排真係好失敗, 想當年, 技師直情要出前台攞油, 搞笑!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆