上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-6 16:07 發表 查看引用來源
牛腩麵雖然免費,都唔錯㗎喎,加埋燉湯,然後睇住D女出出入入,係幾爽嘅,可惜冇呢支歌仔唱了
我都聽人講過芙仔送嘅麵係幾好食,主任成日都問我食唔食......想當年芙仔真係無乜嘢可以挑剔!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 08:33 發表 查看引用來源

我都聽人講過芙仔送嘅麵係幾好食,主任成日都問我食唔食......想當年芙仔真係無乜嘢可以挑剔!
仲有當年嘅女...........同舊相好😭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-8 00:47 發表 查看引用來源
仲有當年嘅女...........同舊相好😭
女就冇乜印象,只記得85-90分鐘足鐘唔可以提早落鐘, part 1當然唔及正骨,但起碼認真揼番3/40分鐘,攪掂part 2洗完手再係咁意按吓,到鐘撓住客手送出大堂.....

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 08:33 發表 查看引用來源

金碧,芙蓉,陽光碗餐旦面真係要食,集體回憶黎,唔係話好食,但係有香港味道,佢地用公仔面煮,唔係一丁,唔係福面🤣🤣🤣

引用:
原帖由 heart_breaker 於 2023-7-11 11:54 發表 查看引用來源

金碧,芙蓉,陽光碗餐旦面真係要食,集體回憶黎,唔係話好食,但係有香港味道,佢地用公仔面煮,唔係一丁,唔係福面🤣🤣🤣
湯夠熱,仲加2條菜,夠哂誠意!👍

引用:
原帖由 heart_breaker 於 2023-7-11 11:54 發表 查看引用來源

去咁多次金碧同陽光都沒食過佢地啲餐旦面,下次真係要試下

當年紅牌技師 Pinky, 長得像姚子羚, 超索

當年紅牌技師 61,  長得像風間由美, 往事只能回味

當年 31, 小雅, 像松島楓, 一個字索

當年芙蓉未入四大😂富臨D女好好多,係前富臨,问下呢度D師兄边過冇揸過周秀娜对奶😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆