上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.3k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-15 12:10 發表 查看引用來源

芙仔冇招牌刀咁多人
尤其假期
櫈刀冇🉐️坐😵‍💫
真係
復活節期間上去,因趕時間,諗住輪牌可以快少少,都要等成半個鐘

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-16 03:20 發表 查看引用來源
真係
復活節期間上去,因趕時間,諗住輪牌可以快少少,都要等成半個鐘
疫情前, 紅牌, 一定要預約, 沒 walk-in

芙仔乜號碼全通?1/66/33/77/21/96?找開件早己全通😂

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-16 06:50 發表 查看引用來源

疫情前, 紅牌, 一定要預約, 沒 walk-in
幾年前有條友walk-in 話搵件紅牌, 部長同佢講要等4-5個鐘, 條友話等喎

引用:
原帖由 sl400 於 2023-5-25 12:45 發表 查看引用來源

幾年前有條友walk-in 話搵件紅牌, 部長同佢講要等4-5個鐘, 條友話等喎
呢度網友?不過如果人地得閒又可以有個地方睇吓靚女兼消磨時間都無妨!😆

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?
小部份靚技師只做後生客  

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-26 07:49 發表 查看引用來源

小部份靚技師只做後生客  
我知嘞!呢個問題你已經係第5次答我!🤣

引用:
原帖由 sl400 於 2023-5-25 12:45 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分鐘, 價錢比疫情前又貴咗成舊水有多, 唉! 以前芙仔係我主場, 依家搞到我都去少咗好多

發表於 2009-12-3  只看該作者

免費 '芙蓉' 蛋飯每月2號都是芙仔活動日,此天夜晚有所有技師出場貓步、飲食免費及全單免費之抽獎,自己都有試過幾次2號上去幫襯,但一向自己無甚抽獎命:smile_35:,從冇想過會中獎,昨日撞到個健談熱情之技師已經是個好開始,離開時去抽獎竟然真的給我抽到全單免費,在板上簽個抽中獎者大名就真的拍拍籮柚走得,其實二百零蚊唔係咩錢,但最開心係抽中獎那份彩頭,自己整日心情都特別愉快:smile_30:,可惜夜晚馬仔唔得,唔係重高興

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
2009年去常平天鹅湖大把好野玩😜

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
無得喺大堂與大廳之間睇女, 致命一擊, 照片和真人完全不同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆