上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

回覆 109# 九哥哥 的帖子

我第一次去常平系2013,響度開過帖、三四個月後黃色東莞就移平了不經不覺已十年前了

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 11:06 發表 查看引用來源
2009年去常平天鹅湖大把好野玩😜
呢間我去過一次
因為唔係好就腳,所以冇第二次了

那次
我埋單走的時候
居然有人係大堂選妃
我見到有一個jc
好好身材,對腳修長線條又好
我好想食,但冇辦法,趕時間走人
如果唔係,搵佢上鐘
我休息一個鐘,玩住佢對腳先
第二個鐘先食主餐

10年有多
我成日諗起呢個靚腳女

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
以前去芙仔同而家享受真係差好遠
在休息室人唔太多,坐得舒舒服服,飲碗湯,食吓麵,睇住D女行出行入,房按完又有熱包敷吓,而家連沖涼房都好似好逼

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
我都好鐘意抽獎日去,我專抽箱底果D利是封,我覺得中獎幾率高D🤣中過好幾次全免🥳揼完爽完拍下籮柚走真係好HAPPY🤣陽仔以前仲有十送一,真懷念😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-27 02:34 發表 查看引用來源
以前去芙仔同而家享受真係差好遠
在休息室人唔太多,坐得舒舒服服,飲碗湯,食吓麵,睇住D女行出行入,房按完又有熱包敷吓,而家連沖涼房都好似好逼 ...
你唔講我都唔記得左有鹽包敷背碌下呢回事🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-26 23:19 發表 查看引用來源
呢間我去過一次
因為唔係好就腳,所以冇第二次了

那次
我埋單走的時候
居然有人係大堂選妃
我見到有一個jc
好好身材,對腳修長線條又好
我好想食,但冇辦法,趕時間走人
如果唔係,搵佢上鐘
我休息一個鐘,玩住佢對腳先
第二 ...
條女應該好正,到而家都仲記住🤤

引用:

有沒其他場介紹 ?

引用:
原帖由 oyk562389 於 2023-5-15 02:32 發表 查看引用來源
呢到做廣告有用咩,來來去去幾個人
芙仔大把客, 要做廣告 ?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 11:06 發表 查看引用來源
2009年去常平天鹅湖大把好野玩😜
當年常平間間都好玩啦! 我最初去都仲係2,5,8年代, 依家真係後悔當年玩得太少

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-27 10:08 發表 查看引用來源

當年常平間間都好玩啦! 我最初去都仲係2,5,8年代, 依家真係後悔當年玩得太少
常平仲有邪野玩?大既應該冇,細既仲有冇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆