上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.3k

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-26 11:51 發表 查看引用來源

無得喺大堂與大廳之間睇女, 致命一擊, 照片和真人完全不同
就係囉, 以後坐大廳一睇啱女, 即刻問條女咩野no, 下次去就可以去搵佢, 依家睇照騙就真係好似中伏, 最慘依家D房完全黑媽媽, 想睇真D條女都唔得, 可能芙仔都知依家D女唔得, 較太光就一定見光死啦!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-27 02:34 發表 查看引用來源
以前去芙仔同而家享受真係差好遠
在休息室人唔太多,坐得舒舒服服,飲碗湯,食吓麵,睇住D女行出行入,房按完又有熱包敷吓,而家連沖涼房都好似好逼 ...
係喎! 芙仔以前仲有熱包敷, 因為夠晒熱, 係咁碌背都不知幾正, 你唔講我都唔記得咗有呢樣野

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-27 05:26 發表 查看引用來源
我都好鐘意抽獎日去,我專抽箱底果D利是封,我覺得中獎幾率高D🤣中過好幾次全免🥳揼完爽完拍下籮柚走真係好HAPPY🤣陽仔以前仲有十送一,真懷念😁 ...
以前收得平, 反而仲會諗多D著數留客, 當年芙仔陽仔真係軟硬件都得, 絕對懷念

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 06:46 發表 查看引用來源

有沒其他場介紹 ?
咁芙仔我都仲有去嘅, 但的確係去少咗, 反而依家都有去按下正骨, 最低限度足90分鐘又按得好, 去完一次邪下次就去正咁囉

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-27 10:12 發表 查看引用來源
常平仲有邪野玩?大既應該冇,細既仲有冇?
已無去常平好多年, 依家無野玩啦! 我諗打下飛機都有嘅

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 08:11 發表 查看引用來源

芙仔大把客, 要做廣告 ?
芙仔的確係唔洗做廣告,但係你成日無里頭推post,一個問題前前後後答咗5次,又真係幾有打手feel,好難唔令人誤會.........當然我知你唔係打手!😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 11:17 發表 查看引用來源

芙仔的確係唔洗做廣告,但係你成日無里頭推post,一個問題前前後後答咗5次,又真係幾有打手feel.🤣
佢似芙仔經理多😂✌️不如介紹边D囡囡三通,明sell廣告益大家😂✌️

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-27 10:29 發表 查看引用來源

已無去常平好多年, 依家無野玩啦! 我諗打下飛機都有嘅
今晚在常平,探下究竟先

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 11:54 發表 查看引用來源
佢似芙仔經理多😂✌️不如介紹边D囡囡三通,明sell廣告益大家😂✌️
我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡歧視..........不過佢堅持要老牛食嫩草,可能而家真係俾佢守得雲開見月明呢!🤣
PS. 佢係有分享芙仔囡囡報告👍🏻

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 15:17 發表 查看引用來源

我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡 ...
哈哈,師兄真有記性
難得佢而家有得喺芙仔happy到,又有老冧提供吓,就無謂咁較真,咪戥吓佢開心就算囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆