上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 15:17 發表 查看引用來源

我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡 ...
甘攪笑~比錢也冇女上佢中😂米豪D買全中乜女也訓低,錢可以解決的問題就不会是問題😂講真當年,也是五年度😂有件超大波技師接左佢放工再吃饭後上左佢家,完事後出左街行,成十一点還叫我上她家吃生果,我當然拒绝話好夜了啊😂~後來微信私下過数给她,我堅信免费餐往往好贵,所以過幾天才付款,现在回想她真不錯又请我吃饭,搅野時從冇講過金錢交易,不過她不是我喜欢的種類😂不過喜欢超大波的她,淨对波😂有錢歡埸怕冇錢多過冇女😂

我想呢度好多師兄一定揸過佢对超大豪奶,现在佢應該31歲😂✌️

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-27 16:29 發表 查看引用來源
哈哈,師兄真有記性
難得佢而家有得喺芙仔happy到,又有老冧提供吓,就無謂咁較真,咪戥吓佢開心就算囉
係,佢用恆心同毅力戰勝咗歧視,仲向唔睇好嘅谷友為自己爭番一口氣!👍🏻😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 17:03 發表 查看引用來源

係,佢用恆心同毅力戰勝咗歧視,仲向唔睇好嘅谷友為自己爭番一口氣!👍🏻😁
A 小姐不上我鐘, 找 B 小姐, 從來無有戰勝歧視

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 17:11 發表 查看引用來源

起碼你都已經係芙仔常客,睇你報告都話有D囡囡肯車同好服務........就算唔係年青靚女,玩得開心好過受住白眼食靚女!

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 17:11 發表 查看引用來源

師兄下次有机会去芙仔會下你,你該係我揀佢吾係佢揀我,上得班有得佢揀,除非之前同技師有 牙齒印例外😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 19:51 發表 查看引用來源
師兄下次有机会去芙仔會下你,你該係我揀佢吾係佢揀我,上得班有得佢揀,除非之前同技師有 牙齒印例外😂
自己正正常常囡囡揀客梗係唔啱,但如果真係八兩金咁嘅尊容兼口臭,囡囡都有阿媽生,唔想上你鐘都無可厚非,應該識趣D唔好揾唔憂做嘅塲同後生靚女,退而其次去揾爛做中囡.
一個唔肯上你鐘咪揾第二個,就算勉強俾你點鐘上到佢鐘,葉問上身乜都人有你冇就冇癮啦,俾人白住眼起機唔見得有幾開心,更加唔好呻話點解人有你冇..........

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 21:32 發表 查看引用來源

自己正正常常囡囡揀客梗係唔啱,但如果真係八兩金咁嘅尊容兼口臭,囡囡都有阿媽生,唔想上你鐘都無可厚非,應該識趣D唔好揾唔憂做嘅塲同後生靚女,退而其次去揾爛做中囡.
一個唔肯上你鐘咪揾第二個,就算勉強俾你點鐘上 ...
芙仔有技師話正常客只有摸波, 沒有其他服務, 是真是假 ?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 21:32 發表 查看引用來源

一個唔肯上你鐘咪揾第二個,就算勉強俾你點鐘上 ...
绝对正確😂我尊容也好様衰過個八两金,不過老子捨得 捱麵包 買佢全中,所以呢D不会出现我面前😜✌️💪

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 21:52 發表 查看引用來源

芙仔有技師話正常客只有摸波, 沒有其他服務, 是真是假 ?
應該係隔奶 罩摸也有😜😂👍✌️💪真係服左你😂🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆