上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 21:57 發表 查看引用來源
绝对正確😂我尊容也好様衰過個八两金,不過老子捨得 捱麵包 買佢全中,所以呢D不会出现我面前😜✌️💪
我又唔信八兩金咁嘅樣買全中囡囡肯同你出街,post你自己張相上嚟睇睇?🤣

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 21:52 發表 查看引用來源

芙仔有技師話正常客只有摸波, 沒有其他服務, 是真是假 ?
老實講,冇明文規定打飛機一定有其他bonus,俾唔俾,俾幾多真係好個人,早十年八載除咗口爆塲外,伸手入bra係普遍標準,熟客就再加其他bonus. 不過時移世易,而家尺度大咗好多,如果囡囡係咁一定俾客投訴!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 21:32 發表 查看引用來源

自己正正常常囡囡揀客梗係唔啱,但如果真係八兩金咁嘅尊容兼口臭,囡囡都有阿媽生,唔想上你鐘都無可厚非,應該識趣D唔好揾唔憂做嘅塲同後生靚女,退而其次去揾爛做中囡.
一個唔肯上你鐘咪揾第二個,就算勉強俾你點鐘上 ...
以前東管SN規矩
如果jc唔想上一個人的鐘

jc比返鐘錢公司

d先係管理

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-27 22:17 發表 查看引用來源
以前東管SN規矩
如果jc唔想上一個人的鐘

jc比返鐘錢公司

呢d先係管理
而家靚女拍吓視頻就揾到錢,攪到高質斜骨囡越嚟越少,骨塲求囡若渴,仲點敢對高鐘機司阿之阿佐!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 22:05 發表 查看引用來源

我又唔信八兩金咁嘅樣買全中囡囡肯同你出街,post你自己張相上嚟睇睇?🤣
费事嚇親陳兄你食吾落饭😂冇買全中我也接過好多技師收工食下饭唱下K歌睇下电影,有D會請我,有D我請,不過我真的好肉酸 醜樣嫁🤣不過我好服個位師兄在骨埸甘纯真😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-27 12:33 發表 查看引用來源
今晚在常平,探下究竟先
係常平打佐個飛機,推油+飛機=¥268+¥200,囡囡貼身行政套裝有褲的,露半個心口,心口中間有閃粉搶眼,應該2 0-30度,正骨有力有水準,識推肌肉根踺,前列線開價¥300,還價¥200成交,半床尾式大約15分鍾攬掂,可摸胸申手入裏面,比較下深圳好玩D,揾門路半明不暗,常平就辨工房連門都冇得閂,走廊聲清晰可聽,探個頭入嚟勿都見曬

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-27 23:21 發表 查看引用來源
係常平打佐個飛機,推油+飛機=¥268+¥200,囡囡貼身行政套裝有褲的,露半個心口,心口中間有閃粉搶眼,應該2 0-30度,正骨有力有水準,識推肌肉根踺,前列線開價¥300,還價¥200成交,半床尾式大約15分鍾攬掂,可摸胸申手入裏面,比較下 ...
師兄天鹅湖桑拿還在?陰公著衫边好玩😂重床尾机😥😥😥😥😥應該係好陰公飛支行動🙄

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 22:05 發表 查看引用來源

芙仔, 私約600元一小時, 可以出街, 陪食飯

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-28 11:49 發表 查看引用來源

吊西幾多錢?2000人仔?

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-28 11:49 發表 查看引用來源

師兄好心你米甘on9寵壞D女,放工前買佢一个中就可以吃饭,另外比六百擺明呃九你,食硬你,如果同技C好感情不用買中也可吃饭,通常接放工太多就買一~二個,有時自己做人也受識做~c兄你满頭白髮加好樣衰?否则技C好小甘寸,通常客人寸,我约芙仔技師食饭後來自己吾想去也放佢飛支,好心你做個男子漢,你真失败😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆