上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.2k

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-2-26 10:19 發表 查看引用來源
芙仔只在(車立)入面有水牌, 好似5~6樓, 3年無去唔記得幾樓

依度有最新包膠同價錢, 好似話人仔475, 未計大堂兩粒小費,

炒埋一碟, 應該5舊幾人仔~~~ ...
乜唔係3樓咩?多年冇去,我都唔太肯定!

曾幾何時芙蓉提成比其他桑拿高一截,吸引唔少高質靚女技師,完全冇扒供應,花多眼亂真係唔知揀邊個好。😆嗰時芙蓉同京鵬各領風騷,D囡都以入到呢兩間做而自豪,講俾人知都馨香D!

回覆 12# 陳十二 的帖子

週日去完超多客、大堂妓C吾錯替我大堂劣雀囡又高又靚

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-3 11:25 發表 查看引用來源
週日去完超多客、大堂妓C吾錯替我大堂劣雀囡又高又靚
不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?
人山人海己己告知你技c乜野料😏

[quote]原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎? [/quote

疫情前比現在強很多

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:12 發表 查看引用來源
芙蓉, 大堂按肩技師很多靚女
😑😑😑😑😑

附件

鐵片果張會員卡仲用唔用得啊

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-3-4 12:40 發表 查看引用來源

😑😑😑😑😑
睇佢身型,對靚手
皮膚又好

估到佢應該都唔錯

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 12:55 發表 查看引用來源
鐵片果張會員卡仲用唔用得啊
我都有張金碧鐵片咭,但好似唔可以喺芙蓉用,金碧執咗未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆