上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.2k

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-3-11 13:26 發表 查看引用來源
芙仔 39, 服務態度好, 值得一試
39相片同真人有幾多成似?如果有七成就正👍💪66看照片就應該得得五成?對

芙蓉D女可穿短裙?有🈚️KB或全套?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-11 18:44 發表 查看引用來源

那些年皇室有一層VIP層,非VIP不能進入.聽聞在此層房間可以做咩都得.當年就因為太揚,所以被KO掃場同即場拉了一班採耳妹,美容妹同客(youtube都有片睇).據云做VIP會員要一次過充值十萬元卡. ...
果時呢間房好好玩,D女正到🤤🤤

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-11 22:13 發表 查看引用來源
三年前有間水景雲天, 我做中式, 技師都撩我打飛機
可惜執左,水警以前真係好岩我,人又唔多,按過推油90分鐘出埋火都係400人仔左右,抵玩,揼完行去附近食宵夜又大把選擇😋

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-11 02:44 發表 查看引用來源

那些年皇室有一層VIP層,非VIP不能進入.聽聞在此層房間可以做咩都得.當年就因為太揚,所以被KO掃場同即場拉了一班採耳妹,美容妹同客(youtube都有片睇).據云做VIP會員要一次過充值十萬元卡. ...
要一次充40万,有私人locker,私人浴室,浴衣。班女sell成日搞活動,熱天BBQ,冬天食火煱,我帶過女技师参加。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 10:59 發表 查看引用來源

要一次充40万,有私人locker,私人浴室,浴衣。班女sell成日搞活動,熱天BBQ,冬天食火煱,我帶過女技师参加。
红門門大師兄這價價錢在大陸玩绝對吾值😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-12 13:00 發表 查看引用來源
竞然咁大膽衝40萬😵‍💫
四千我刀吾會
寕餐食餐餐清

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 10:59 發表 查看引用來源

充咁少,我同大口sam去,見企充一百幻啦!

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-12 14:34 發表 查看引用來源

竞然咁大膽衝40萬😵‍💫
四千我刀吾會
寕餐食餐餐清
阿猫哥平有平玩,貴有貴玩,无乜特剂,學你玩150元咸街企企,一樣咁開心。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-11 21:00 發表 查看引用來源
好多公司A/C,食完飯成班人落去玩,一晚就签幾万。以前有班外圍佬日日下晝係皇室打趸,一個月都要幾皮啦,間中去一次半次果d人係唔會明嘅。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆