上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.2k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?
2019年, 29號Pinky, 61 號都離開了芙仔,  有沒人知道這些女神轉去那裡 ?

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 10:59 發表 查看引用來源

要一次充40万,有私人locker,私人浴室,浴衣。班女sell成日搞活動,熱天BBQ,冬天食火煱,我帶過女技师参加。
紅門兄,係咪仲有分唔同階段,我跟朋友去果次低級D,只係有私人浴室既房,不過用黎同女女互相慰問一流😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-12 07:25 發表 查看引用來源
紅門兄,係咪仲有分唔同階段,我跟朋友去果次低級D,只係有私人浴室既房,不過用黎同女女互相慰問一流😁
在更衣沖涼地方有一边叫VIP區,普通人不能進入。
你那種是水療房,内有浴室,我做有些房中間有大浴缸,铺满玫瑰花瓣,技师待浴。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 15:42 發表 查看引用來源

好多公司A/C,食完飯成班人落去玩,一晚就签幾万。以前有班外圍佬日日下晝係皇室打趸,一個月都要幾皮啦,間中去一次半次果d人係唔會明嘅。
幾皮好小事,我疫情前成日個個星期買全中出去玩,一個月駛幾皮好閒事,只係條女值吾值,玩得開吾開心~舒吾舒服💪👏✌️玩女平有平玩~貴有貴玩😏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-13 10:18 發表 查看引用來源
幾皮好小事,我疫情前成人個個星期買全中出去玩,一個月駛幾皮好閒事,只係條女值吾值,玩得開吾開心~舒吾舒服💪👏✌️玩女平有平玩~貴有貴玩😏 ...
嘩、C兄好富貴原來
借問深圳吊糸米二千公價一次?

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-13 06:27 發表 查看引用來源

在更衣沖涼地方有一边叫VIP區,普通人不能進入。
你那種是水療房,内有浴室,我做有些房中間有大浴缸,铺满玫瑰花瓣,技师待浴。
係啊,果陣技師玩沖涼好鬼爽,仲要D女係好得,好懷念🤤

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-3-12 15:18 發表 查看引用來源
充咁少,我同大口sam去,見企充一百幻啦!
同佢鬥吹就啱啦🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-13 11:49 發表 查看引用來源

嘩、C兄好富貴原來
借問深圳吊糸米二千公價一次?
我吾玩一次公價😎

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-13 20:48 發表 查看引用來源
我吾玩一次公價😎
哦原來玩溝妓C
真富貴又有耐性

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-13 20:58 發表 查看引用來源

哦原來玩溝妓C
真富貴又有耐性
互惠🤓 玩的一種😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆