上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.2k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-23 08:29 發表 查看引用來源

尋日FD介紹去富源. 450, 70分鐘. 基本都係冇part1. 以前90分鐘都會按30分鐘左右, E家按下大腿,背, 10分鐘就去拎油.
富源舊, 比月荷W舊. 大堂冇月荷W肆正. 不過大少少. 月荷大堂細D. 但430高清. 尋日富源只係抽高 ...
深圳真係可能打起風來啦

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-23 08:29 發表 查看引用來源

尋日FD介紹去富源. 450, 70分鐘. 基本都係冇part1. 以前90分鐘都會按30分鐘左右, E家按下大腿,背, 10分鐘就去拎油.
富源舊, 比月荷W舊. 大堂冇月荷W肆正. 不過大少少. 月荷大堂細D. 但430高清. 尋日富源只係抽高 ...
富源D女好放,第一次就扮下野抽高拉低,约多幾次就乃西也可以😂甘舊場,冇野玩搵鬼鬼去😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 09:35 發表 查看引用來源
富源D女好放,第一次就扮下野抽高拉低,约多幾次就乃西也可以😂甘舊場,冇野玩搵鬼鬼去😂
富源好耐冇去了,以前富源好多年輕靚女,而家就太多中女舊人,啲女冇賣點,唔放真係搵鬼去.

芙仔 39, 可以車, 服務好

引用:

褲完比YHW安全好多,咁多年好似未聽過爆水管
褲完技c有冇替你獨龍?最近去過一次,不過我不好此道,唔知係唔係變左標準流程

引用:

我唔洗佢地做part 1
佢想同我按的時候
我即刻喝住佢,話
躺下來

跟住king兩句
你叫什麼名字呀
那裡的人呀
在這裡上班多久啦

跟住就摸下佢
跟住服務下佢了

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-24 21:15 發表 查看引用來源
我唔洗佢地做part 1的
佢想同我按的時候
我即刻喝住佢,話
躺下來

跟住king兩句
你叫什麼名字呀
那裡的人呀
在這裡上班多久啦

跟住就摸下佢
跟住服務下佢了 ...
係呀😂我成日叫D技C應該比番服務費我,乃都插佢插得佢甘爽😂疫情前,富L早班有幾個年輕妹子可以玩69,其中一個個囗好好技術,好似真空吸管,二野就KO左我😁现在佢又未上班,吾大20中,係個波细左D😂

芙仔 6  號, 金毛靚女, 值得一試

芙仔 62, 態度好,  全程沒玩手機, 值得一試

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-4-3 07:47 發表 查看引用來源
芙仔 62, 態度好,  全程沒玩手機, 值得一試
508高妹、笑時似年輕蛇C曼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆