芙仔

收藏  |  訂閱
18  71.3k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 12:35 發表 查看引用來源
剛剛到左芙仔超多人、冇人理半個鐘
仲有冇例湯或牛腩麵供應?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-23 08:29 發表 查看引用來源

尋日FD介紹去富源. 450, 70分鐘. 基本都係冇part1. 以前90分鐘都會按30分鐘左右, E家按下大腿,背, 10分鐘就去拎油.
富源舊, 比月荷W舊. 大堂冇月荷W肆正. 不過大少少. 月荷大堂細D. 但430高清. 尋日富源只係抽高 ...
褲完比YHW安全好多,咁多年好似未聽過爆水管
褲完技c有冇替你獨龍?最近去過一次,不過我不好此道,唔知係唔係變左標準流程

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-15 12:10 發表 查看引用來源

芙仔冇招牌刀咁多人
尤其假期
櫈刀冇🉐️坐😵‍💫
真係
復活節期間上去,因趕時間,諗住輪牌可以快少少,都要等成半個鐘

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
以前去芙仔同而家享受真係差好遠
在休息室人唔太多,坐得舒舒服服,飲碗湯,食吓麵,睇住D女行出行入,房按完又有熱包敷吓,而家連沖涼房都好似好逼

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 15:17 發表 查看引用來源

我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡 ...
哈哈,師兄真有記性
難得佢而家有得喺芙仔happy到,又有老冧提供吓,就無謂咁較真,咪戥吓佢開心就算囉

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 11:46 發表 查看引用來源

真懷念當年芙記part 1, 2各45分鐘.....
係,絕對同意
芺仔以前家教十分好,jc唔敢房內瞓覺,唔敢偷鐘,頭pt功夫做到足,pt 2都有時間調吓情,等你身心靈都有所得著

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-3 12:11 發表 查看引用來源

本來打算今日收工去深圳、睇到昨天剎人新聞片段
很不安、心情唔好不去了😭
唉,活在當下
真係今日唔知聽日事

引用:
原帖由 AKIJHH 於 2023-6-3 14:02 發表 查看引用來源
服務係好左,但無咩引,30分鐘就搞走你,感覺很無引,變左好似爲打飛機去咩,不如比錢屌西仲好,按都無按
原來都有好多師兄同感

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 14:22 發表 查看引用來源

同意,我都寧願好似以前咁!
而家唔知仲有冇jc識指尖漫游,越背式捽雀仔(即係半趴,然後jc從後伸手向前捽jer jer)呢D手工藝

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 12:36 發表 查看引用來源

海底撈月呢招富源8仔都有用,不過佢敵唔過疫情,去咗做私约全套.....
是否鍾意跳舞嘅 light purple?

前往最後回覆