芙仔

收藏  |  訂閱
37  71.6k

成個星期冇reply,幫樓主推番上嚟!😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-15 13:05 發表 查看引用來源
今時今日,以芙仔各方面質素,例如房間整潔度、安全度、囡等等,以會員價¥475,又真係幾值得留意一吓
可惜我唔鍾意輪街症,寧願揾次一班JC.😁

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-15 23:03 發表 查看引用來源

無得喺大堂與大廳之間睇女, 最失敗
而家唔洗技師带客出房,轉登要佢地行嚟行去?

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-6-20 10:49 發表 查看引用來源

間隔無變, 只係依家落鐘, 技師唔洗再出前台, 直接過房都得, 呢個安排真係好失敗, 想當年, 技師直情要出前台攞油, 搞笑!
當年技師攞油同撓住手送客出大廳呢個設定流程,同技師套短裙仔制服一樣咁成功!😄

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-2-26 22:31 發表 查看引用來源
仲有冇例湯或牛腩麵供應?
隱约記得十幾年前好似真係有免費牛腩麵供應,不過我覺得山長水遠一塲上到去,不如留肚出外面食好d,所以從未食過,但係燉湯就必飲,幾正!😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-6 16:07 發表 查看引用來源
牛腩麵雖然免費,都唔錯㗎喎,加埋燉湯,然後睇住D女出出入入,係幾爽嘅,可惜冇呢支歌仔唱了
我都聽人講過芙仔送嘅麵係幾好食,主任成日都問我食唔食......想當年芙仔真係無乜嘢可以挑剔!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-8 00:47 發表 查看引用來源
仲有當年嘅女...........同舊相好😭
女就冇乜印象,只記得85-90分鐘足鐘唔可以提早落鐘, part 1當然唔及正骨,但起碼認真揼番3/40分鐘,攪掂part 2洗完手再係咁意按吓,到鐘撓住客手送出大堂.....

引用:
原帖由 kormy 於 2023-7-14 21:59 發表 查看引用來源
早班30果凍真的很不錯,值得一找^^
可唔可以具體d講吓顏值,身裁同服務?

前往最後回覆