芙仔

收藏  |  訂閱
37  71.4k

引用:
原帖由 oyk562389 於 2023-5-15 02:32 發表 查看引用來源
呢到做廣告有用咩,來來去去幾個人
芙仔驶鬼做廣告,常常人多,雖然我二個月幾冇去過😜

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-15 12:10 發表 查看引用來源

芙仔冇招牌刀咁多人
尤其假期
櫈刀冇🉐️坐😵‍💫
的無謂人冇建設但又破坏😁好奇怪😜

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-15 14:49 發表 查看引用來源

芙仔要揾打手做廣告........🤣
我係鑽洞靓抓手😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-15 20:06 發表 查看引用來源

'你唔係'在小小的花園裡,挖呀挖呀挖…..'咩?🤣
吾係挖,係插😂

芙仔乜號碼全通?1/66/33/77/21/96?找開件早己全通😂

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
2009年去常平天鹅湖大把好野玩😜

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 11:17 發表 查看引用來源

芙仔的確係唔洗做廣告,但係你成日無里頭推post,一個問題前前後後答咗5次,又真係幾有打手feel.🤣
佢似芙仔經理多😂✌️不如介紹边D囡囡三通,明sell廣告益大家😂✌️

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 15:17 發表 查看引用來源

我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡 ...
甘攪笑~比錢也冇女上佢中😂米豪D買全中乜女也訓低,錢可以解決的問題就不会是問題😂講真當年,也是五年度😂有件超大波技師接左佢放工再吃饭後上左佢家,完事後出左街行,成十一点還叫我上她家吃生果,我當然拒绝話好夜了啊😂~後來微信私下過数给她,我堅信免费餐往往好贵,所以過幾天才付款,现在回想她真不錯又请我吃饭,搅野時從冇講過金錢交易,不過她不是我喜欢的種類😂不過喜欢超大波的她,淨对波😂有錢歡埸怕冇錢多過冇女😂

我想呢度好多師兄一定揸過佢对超大豪奶,现在佢應該31歲😂✌️

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 17:11 發表 查看引用來源

A 小姐不上我鐘, 找 B 小姐, 從來無有戰勝歧視
師兄下次有机会去芙仔會下你,你該係我揀佢吾係佢揀我,上得班有得佢揀,除非之前同技師有 牙齒印例外😂

前往最後回覆