上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
40  71.4k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?
小部份靚技師只做後生客  

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
無得喺大堂與大廳之間睇女, 致命一擊, 照片和真人完全不同

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-5-26 10:25 發表 查看引用來源

講開以前, 無意中睇返以前一個舊帖, 以前芙仔真係好正, 依家性價比真係差咗好多, 依家又無咗抽獎, 又無燉湯飲, 又無牛腩面公司治食, 又無得喺大堂與大廳之間睇女, 又無車接送羅湖關口, 女質素又差咗, 仲要得返70分 ...
有沒其他場介紹 ?

引用:
原帖由 oyk562389 於 2023-5-15 02:32 發表 查看引用來源
呢到做廣告有用咩,來來去去幾個人
芙仔大把客, 要做廣告 ?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 17:03 發表 查看引用來源

係,佢用恆心同毅力戰勝咗歧視,仲向唔睇好嘅谷友為自己爭番一口氣!👍🏻😁
A 小姐不上我鐘, 找 B 小姐, 從來無有戰勝歧視

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 21:32 發表 查看引用來源

自己正正常常囡囡揀客梗係唔啱,但如果真係八兩金咁嘅尊容兼口臭,囡囡都有阿媽生,唔想上你鐘都無可厚非,應該識趣D唔好揾唔憂做嘅塲同後生靚女,退而其次去揾爛做中囡.
一個唔肯上你鐘咪揾第二個,就算勉強俾你點鐘上 ...
芙仔有技師話正常客只有摸波, 沒有其他服務, 是真是假 ?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 22:05 發表 查看引用來源

我又唔信八兩金咁嘅樣買全中囡囡肯同你出街,post你自己張相上嚟睇睇?🤣
芙仔, 私約600元一小時, 可以出街, 陪食飯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-28 12:45 發表 查看引用來源
師兄好心你米甘on9寵壞D女,放工前買佢一个中就可以吃饭,另外比六百擺明呃九你,食硬你,如果同技C好感情不用買中也可吃饭,通常接放工太多就買一~二個,有時自己做人也受識做~c兄你满頭白髮加好樣衰?否则技C好小甘寸,通常客人寸,我 ...
想請教, 54歲港伯參加年青人  Papaya 酒吧團, 400元 適合嗎 ?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-29 11:18 發表 查看引用來源
忘记問你,400包乜?酒水?女?
如乜野吾包駛鬼佢带😂
男 AA, 女全免, 400元全包, 如果條女吾 likey 你, 男要坐冷版

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 09:02 發表 查看引用來源

54歲唔係主要問題,部份男人外表加上衣著驟眼望落似三十幾都仲可以呃到吓人,但係連技師都唔想做樓主生意,又呻話就算上佢鐘嘅技師都收起哂架撐人有佢冇,喺骨塲都已經係咁,仲妄想去年青人玩嘅地方釣囡?唔怕俾人當怪獸睇 ...
去富源, 友誼, 我一樣可以和技師大車, 只是芙仔有些技師不能大車

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆