芙仔

收藏  |  訂閱
18  71.4k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 14:05 發表 查看引用來源

冇錯,就係佢!
當時都係揾過一次,入房就跳舞,搞到我一時間都唔知點做好
之後多數揾腰凌凌,新舊都好有驚喜,而家個就唔知

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-4 18:54 發表 查看引用來源

你唔提起我都唔記得,第一次揾佢,一上鐘突然開音樂跳舞,我O咀之餘都有D老尷!😅

腰凌凌仲有冇喺富源?
😂
玩得最開心嗰個應該已經退咗役😭
再之前個唔知係咪即係而家皇家4條9(應該都唔會失望),定另一個,有時記到亂哂龍,記唔到咁多🤣
而家富源好似未有腰凌凌呢個號
以前富源除咗毛巾差少少,性價比唔錯,又相對安全過其他場好多

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 08:53 發表 查看引用來源

唔單止富源,好多塲D毛巾都係睇見唔開胃,仲有就係房冷氣唔夠凍..........不過佢勝在多房到任揀,我見D囡都係搭子彈lift番工放工,應該係鎖咗樓梯出入通道,好人等得lift嚟都已經清塲。 ...
最近去黃家閣仔,發覺鋪床大毛巾好似濕濕地,同帶房講,入尼摸摸,話:是有點潤,出去攞過條大毛巾就咁鋪上面,諗住算,等小姐姐入尼先,點知小姐姐一入房,二話不説就退罩,再拉低我條褲啜兩野,跟住乜都唔記得哂,只好任由擺佈😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 08:36 發表 查看引用來源

黃家閣仔冇去過,塲同囡ok嗎?
暫時都係試過一個,之前都係褲完做嘅
其他未知

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 08:30 發表 查看引用來源
成個星期冇reply,幫樓主推番上嚟!😁
今時今日,以芙仔各方面質素,例如房間整潔度、安全度、囡等等,以會員價¥475,又真係幾值得留意一吓

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 13:10 發表 查看引用來源

可惜我唔鍾意輪街症,寧願揾次一班JC.😁
都係嘅,上次去芙仔懷舊吓,又諗住輪牌快手D,都要等超過半個鐘🙁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-6 08:45 發表 查看引用來源

隱约記得十幾年前好似真係有免費牛腩麵供應,不過我覺得山長水遠一塲上到去,不如留肚出外面食好d,所以從未食過,但係燉湯就必飲,幾正!😁
牛腩麵雖然免費,都唔錯㗎喎,加埋燉湯,然後睇住D女出出入入,係幾爽嘅,可惜冇呢支歌仔唱了

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 08:33 發表 查看引用來源

我都聽人講過芙仔送嘅麵係幾好食,主任成日都問我食唔食......想當年芙仔真係無乜嘢可以挑剔!
仲有當年嘅女...........同舊相好😭

引用:
原帖由 heart_breaker 於 2023-7-11 11:54 發表 查看引用來源

金碧,芙蓉,陽光碗餐旦面真係要食,集體回憶黎,唔係話好食,但係有香港味道,佢地用公仔面煮,唔係一丁,唔係福面🤣🤣🤣
湯夠熱,仲加2條菜,夠哂誠意!👍

前往最後回覆