上一頁下一頁
發新話題

黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
195  44.5k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-16 10:48 發表 查看引用來源
其實有乜特別,大多外面美容妹妹也劣L,又冇得含咬 吹插同脫光,玩幾次外面就厭🙄真的養貴美美容妹😔
各有各好玩既,有時我都LIKE係大廳玩,唔同FEEL🤣記得以前係性泉搵D柱位遮左既位,係大廳拉高技師件衫除埋個BAR奶LIN都好刺激下🙈

以前我在水都, 比十幾個美容師, 輪流轟炸, 係咁叫我做美容推油, 拒絕完一個, 又到第二個
水都管理好差, 執笠係正常

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-16 17:19 發表 查看引用來源
以前我在水都, 比十幾個美容師, 輪流轟炸, 係咁叫我做美容推油, 拒絕完一個, 又到第二個
水都管理好差, 執笠係正常
以前去英豪都係,一坐低就有美容師行埋來撩做香薰推油.不過啲美容師又真係靚過啲技師.

回覆 131# 羅湖之友 的帖子

除埋咁堅😲都會揀柱位遮住,最多坐起身摸

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-16 18:52 發表 查看引用來源
除埋咁堅😲都會揀柱位遮住,最多坐起身摸
係大廳咁樣玩要配合天時地利人和😂又要大廳無人,又要有死角位坐,又要技師唔吊鬼🙈其實事原係因為打左一段時間都出唔到,我同佢講可能唔夠FEEL,之後叫佢坐過黎身旁打,咁我見個場無人緊係唔放過呢個機會,技師又無推開我😂即刻好快比佢攪掂🥲諗起都覺得過癮😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-16 12:36 發表 查看引用來源
係大廳咁樣玩要配合天時地利人和😂又要大廳無人,又要有死角位坐,又要技師唔吊鬼🙈其實事原係因為打左一段時間都出唔到,我同佢講可能唔夠FEEL,之後叫佢坐過黎身旁打,咁我見個場無人緊係唔放過呢個機會,技師又無推開我😂即刻 ...
以前成日帶女去東方园玩,例牌坐死角情侣座,個位大過張床,梗系又摷又車啦,点知有次個熟經理同我講,大堂有CCTV架,你小心D,佢老板早响啦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-17 08:31 發表 查看引用來源

以前成日帶女去東方园玩,例牌坐死角情侣座,個位大過張床,梗系又摷又車啦,点知有次個熟經理同我講,大堂有CCTV架,你小心D,佢老板早响啦。
做左男優主角🙊

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-17 08:31 發表 查看引用來源

C兄知否友誼是否正骨嗎?大定細埸?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 11:45 發表 查看引用來源

C兄知否友誼是否正骨嗎?大定細埸?
友誼正骨來的, 細場, 但有養生項目, 養生就係邪骨

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 12:27 發表 查看引用來源
友誼正骨來的, 細場, 但有養生項目, 養生就係邪骨
國貿站附近有邊間大塲正骨
果日去月光城刀吾平
想試吓另外一D皇室假期、太平洋果D太貴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆