上一頁下一頁
發新話題

黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
195  44.2k

黃金水匯養生

通左關返深圳玩, 去左羅湖沿河南路的黃金水匯按摩做養生, 收費480人仔全包, 呢個項目以前叫韓式
入房, 技師到, 後生靚女大波妹, 一入黎就叫我充會員卡
我話考慮一下, 開始服務, 正骨唔識按, 求其按兩下
part2, rpp, 幾舒服, 技師用口奶我全身, 奶背隻, 奶腿
技師除上衣, 下身著短裙, 可以周圍亂摸
技師話充左會員卡會玩得放D, 我問佢點放法
佢話會有驚喜, 跟住我用微信掃佢個二維碼
充左二千元, 呢張係現金卡, 鐘錢, 小費全部可以扣
充二千送二百, 有效期半年, 充完卡技師幫我奶屎眼
好舒服, 奶到好深入, 奶好耐, 然後轉身, 幫我奶蛋蛋
跟住幫我手作仔, 時間足夠, 唔駛急, 充左卡,
下次可以去VIP房按, 房間更大, 私隱度更高
搞掂哂去沖涼, 然後埋單, 費用可以扣卡, 有廠車返羅湖

奶屎眼奶蛋蛋跟住幫我手作仔,  連吹都無?  5舊幾港銀.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-2-25 19:25 發表 查看引用來源
通左關返深圳玩, 去左羅湖沿河南路的黃金水匯按摩做養生, 收費480人仔全包, 呢個項目以前叫韓式
入房, 技師到, 後生靚女大波妹, 一入黎就叫我充會員卡
我話考慮一下, 開始服務, 正骨唔識按, 求其按兩下
part2, rpp,  ...
師兄有冇技師號可以提供

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-2-25 20:34 發表 查看引用來源
奶屎眼奶蛋蛋跟住幫我手作仔,  連吹都無?  5舊幾港銀.
嚴守規矩
深圳唔准口爆的

回覆 4# emau1 的帖子

求其按就推油¥500又真係貴

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-25 22:46 發表 查看引用來源
求其按就推油¥500又真係貴
但係第二部分的服務
真係我地需要的

係香港
d阿嬸按完正骨後
叫價 500 做鬼鼠機

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-25 22:52 發表 查看引用來源
但係第二部分的服務
真係我地需要的

係香港
d阿嬸按完正骨後
叫價 500 做鬼鼠機
香港揼骨7XX左右可以入埋洞,不過技師質素好多都唔掂😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:06 發表 查看引用來源
香港揼骨7XX左右可以入埋洞,不過技師質素好多都唔掂😂
20幾歲在深圳玩真係冇得頂,香港只玩交友鴨屎,多三十幾,不過免費😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-25 22:38 發表 查看引用來源
嚴守規矩
深圳唔准口爆的
對~深圳守規👏💪69係69工號🙏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:20 發表 查看引用來源
20幾歲在深圳玩真係冇得頂,香港只玩交友鴨屎,多三十幾,不過免費😂
免費餐咁好🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆