上一頁下一頁
發新話題

黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
195  44.4k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 17:20 發表 查看引用來源
上次幫我按摩個香港技師, 80年的, 42歳, 老到嘔
其實香港都有D 可以玩既,7XX可以入埋時光隧道,
技師年齡方面通常每個場都有一,兩個紅牌比較年輕少少,但當然都3字頭,想搵2字頭只有北上🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 18:26 發表 查看引用來源
沒所謂啦,順便溝正骨女🐱
溝埋美容師同採耳妹妹

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 18:38 發表 查看引用來源
技師年齡方面通常每個場都有一,兩個紅牌比較年輕少少,但當然都3字頭,想搵2字頭只有北上🤣
我去佐敦金佳麗夜總會玩, D囡囡仲老過我阿媽

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 18:38 發表 查看引用來源
過3字頭重重比錢🙄溝交友App的30幾寂寞空虚女人🤣💪幼幼就就北上算。講開交友App30幾處女也有,不過好變態🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 18:56 發表 查看引用來源
過3字頭重重比錢🙄溝交友App的30幾寂寞空虚女人🤣💪幼幼就就北上算。講開交友App30幾處女也有,不過好變態🤣
交友app好多援交妹, 拖手又要錢, 攬攬又要錢, 錫下又要錢, 乜都計錢

回覆 42# ngtungsee 的帖子

重死快啲、見$開眼⋯⋯除非你巧靚仔

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:26 發表 查看引用來源
交友app好多援交妹, 拖手又要錢, 攬攬又要錢, 錫下又要錢, 乜都計錢
30幾不是援交妹🤣以前最多有老師~醫生~護士~地勤~文員等等,不過全部係吾多靓,現在騙子多,援交妹不用交友App,TG, IG&FB大把啦

我覺得黃金水匯養生抵玩過芙容, 因為價錢差唔多, 但黃金服務更好, 玩得放一點
除非對技師外貎要求好高, 否則黃金抵玩D
不過黃金衰在要充會員卡, 先有好服務, 唔充卡就要搵有會員卡的朋友帶住去

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 21:06 發表 查看引用來源
我覺得黃金水匯養生抵玩過芙容, 因為價錢差唔多, 但黃金服務更好, 玩得放一點
除非對技師外貎要求好高, 否則黃金抵玩D
不過黃金衰在要充會員卡, 先有好服務, 唔充卡就要搵有會員卡的朋友帶住去 ...
擺明揾你賓七,食硬你😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 20:31 發表 查看引用來源
重死快啲、見$開眼⋯⋯除非你巧靚仔
有邊嗰靚仔得過毛爺爺?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆