上一頁下一頁
發新話題

黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
195  44.4k

回覆 70# 九哥哥 的帖子

我對大細刀有要求㗎🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-9 18:50 發表 查看引用來源
我對大細刀有要求㗎🤣
做人要有要求,二反在香港去油麻地出名吃過一次,等於 好多人情願賭錢 輸咗去 也不願食好啲🙄真悲哀

我存左4000入深圳銀行戶口, 返大陸玩, 慢慢駛

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-9 19:56 發表 查看引用來源
我存左4000入深圳銀行戶口, 返大陸玩, 慢慢駛
4000人仔唱2次K都差不多冇哂.
我上星期上去存了10000入深圳銀行戶口,充了5000卡,還有5千多,應該夠呢個月用卦

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-9 20:19 發表 查看引用來源

我上星期上去存了10000入深圳銀行戶口,充了5000卡,還有5千多,應該夠呢個月用卦
我4000現金, 入落銀行櫃員機, 有兩張入唔到, 辨認不到
跟住我比200現金個技師, 跟住佢發200微信紅包比我

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-9 20:26 發表 查看引用來源
我4000現金, 入落銀行櫃員機, 有兩張入唔到, 辨認不到
跟住我比200現金個技師, 跟住佢發200微信紅包比我
嗰技師對你咁好呀,免費同你服務.咁要搵佢多啲啦,可能有驚喜

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-9 21:42 發表 查看引用來源

嗰技師對你咁好呀,免費同你服務.咁要搵佢多啲啦,可能有驚喜
搵過佢三次了, 31歳, 正骨妹, 幾好傾的, 按摩唔錯, 夠哂大力

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-9 20:19 發表 查看引用來源

早兩日星期三晚同班FD一共5人去水圍. 八合理每人122. 600幾唔算好貴. 但之後去K就大獲. 女1000一條坐左4件. 酒水加DJ 3400.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-10 08:36 發表 查看引用來源

早兩日星期三晚同班FD一共5人去水圍. 八合理每人122. 600幾唔算好貴. 但之後去K就大獲. 女1000一條坐左4件. 酒水加DJ 3400.
嘩、坐枱刀咁貴、比埋隧道費米二千附近?😵‍💫

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-10 09:55 發表 查看引用來源
嘩、坐枱刀咁貴、比埋隧道費米二千附近?😵‍💫
以前水刀 5年前都係 500 / 600 /700. 後期聽FD講都去到800以上. 睇女高度.
沙咀好D, 乜女都300一個平台.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆