上一頁下一頁
發新話題

黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
64  44.5k

黃金水匯養生

通左關返深圳玩, 去左羅湖沿河南路的黃金水匯按摩做養生, 收費480人仔全包, 呢個項目以前叫韓式
入房, 技師到, 後生靚女大波妹, 一入黎就叫我充會員卡
我話考慮一下, 開始服務, 正骨唔識按, 求其按兩下
part2, rpp, 幾舒服, 技師用口奶我全身, 奶背隻, 奶腿
技師除上衣, 下身著短裙, 可以周圍亂摸
技師話充左會員卡會玩得放D, 我問佢點放法
佢話會有驚喜, 跟住我用微信掃佢個二維碼
充左二千元, 呢張係現金卡, 鐘錢, 小費全部可以扣
充二千送二百, 有效期半年, 充完卡技師幫我奶屎眼
好舒服, 奶到好深入, 奶好耐, 然後轉身, 幫我奶蛋蛋
跟住幫我手作仔, 時間足夠, 唔駛急, 充左卡,
下次可以去VIP房按, 房間更大, 私隱度更高
搞掂哂去沖涼, 然後埋單, 費用可以扣卡, 有廠車返羅湖

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-28 22:21 發表 查看引用來源
著裙定褲?疫情前spa著褲
著褲的, 不過入左房會換裙

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 12:27 發表 查看引用來源
昨晚去英豪米咁、不過真心果句
519人仔劏蛇又求其按下摩貴了
賣點一樣就係年輕
以前邪骨300落樓, 邊有而家咁貴

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 12:39 發表 查看引用來源

三年疫症通関
知道大量港男不惜一切消費
早輪揼過正骨刀360人仔
又吾足鐘
我在黃金水匯採耳, 比50小費, 條囡都黑我面

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 13:02 發表 查看引用來源

上週日芙容按肩勁頸
100人刀嫌少
我吊
按中式比100小費, 又係黑面
條囡話最少150小費

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 13:02 發表 查看引用來源

上週日芙容按肩勁頸
100人刀嫌少
我吊應該問佳寕娜月光成正定邪至真?
月光城係正骨, 但佢有個抓龍筯服務, 按前列線的, 但唔會幫你打出來

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 13:42 發表 查看引用來源
那很痛苦😖⋯⋯
抓龍筋技師係大媽, 所以我無乜興趣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:53 發表 查看引用來源
外面啲按嚟把鬼咩, 冇人幫襯佢哋就唔會黑面㗎啦,Demand & supply 😂👍
通左關, 佢地好好生意, 間場一日300個客人

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 16:17 發表 查看引用來源
正邪二分界,山上水遠上去按正骨,不如留港消費,反正正骨大媽按冇所謂,邪骨幼幼香港少,深圳邪骨幼幼才是主菜😂
香港按正骨要七百元港幣, 大陸三百幾人民幣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 17:12 發表 查看引用來源
內地年輕秒剎香港
所以劏港男劣L刀要500人起跳
上次幫我按摩個香港技師, 80年的, 42歳, 老到嘔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆