黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
17  44.5k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-25 22:52 發表 查看引用來源
但係第二部分的服務
真係我地需要的

係香港
d阿嬸按完正骨後
叫價 500 做鬼鼠機
香港揼骨7XX左右可以入埋洞,不過技師質素好多都唔掂😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:20 發表 查看引用來源
20幾歲在深圳玩真係冇得頂,香港只玩交友鴨屎,多三十幾,不過免費😂
免費餐咁好🤤

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-26 02:53 發表 查看引用來源

香港是 50歲大媽技師
都有D3到尾既,不過貨源好少

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 17:20 發表 查看引用來源
上次幫我按摩個香港技師, 80年的, 42歳, 老到嘔
其實香港都有D 可以玩既,7XX可以入埋時光隧道,
技師年齡方面通常每個場都有一,兩個紅牌比較年輕少少,但當然都3字頭,想搵2字頭只有北上🤣

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:55 發表 查看引用來源
我去佐敦金佳麗夜總會玩, D囡囡仲老過我阿媽
果D夜總會就唔好玩了,會隨時嚇到龜縮😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:40 發表 查看引用來源
30幾不是援交妹🤣以前最多有老師~醫生~護士~地勤~文員等等,不過全部係吾多靓,現在騙子多,援交妹不用交友App,TG, IG&FB大把啦
咁好似幾正WO🤤

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 18:54 發表 查看引用來源
我食殺豬粉要27元, 好貴
燒烤,火鍋都貴左好多😭

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 20:42 發表 查看引用來源
我去熊貓燙火煱食左兩碟牛肉, 一碟牛丸, 一碟菜, 兩碗白飯, 埋單192人仔, 真係好貴
你呢間貴左少少🤣深圳火鍋店好得意,等位時有D地方會有剝瓜子供應🙈

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-6 18:15 發表 查看引用來源

冇法啦,深圳物價貴了好多.疫前食碗蘭州拉麵12元,上星期上去食要20元啦.
呢間以前初北上簡唔時都食下,唔算好食又唔算難食,分店又多,一支公岩晒,後來玩多左識左D朋友或技師就無再食了,好懷念!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-10 08:36 發表 查看引用來源

早兩日星期三晚同班FD一共5人去水圍. 八合理每人122. 600幾唔算好貴. 但之後去K就大獲. 女1000一條坐左4件. 酒水加DJ 3400.
聽朋友講而家坐台好很貴,800起步😅好彩我唔好,如果唔係節衣縮食都唔掂😂

前往最後回覆