黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
24  44.6k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:26 發表 查看引用來源
交友app好多援交妹, 拖手又要錢, 攬攬又要錢, 錫下又要錢, 乜都計錢
30幾不是援交妹🤣以前最多有老師~醫生~護士~地勤~文員等等,不過全部係吾多靓,現在騙子多,援交妹不用交友App,TG, IG&FB大把啦

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 21:06 發表 查看引用來源
我覺得黃金水匯養生抵玩過芙容, 因為價錢差唔多, 但黃金服務更好, 玩得放一點
除非對技師外貎要求好高, 否則黃金抵玩D
不過黃金衰在要充會員卡, 先有好服務, 唔充卡就要搵有會員卡的朋友帶住去 ...
擺明揾你賓七,食硬你😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-5 22:16 發表 查看引用來源

有邊嗰靚仔得過毛爺爺?
呢個係重点😂💪👏除非你真係仆街樣衰否則深圳就係你天堂💪

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-9 18:13 發表 查看引用來源
翠竹站見到有¥11兩餸反
真陰公,D錢去哂比弟弟舒服,反而肚子吃2反😔二反多係公公 婆婆食,返國內更加 要大魚大肉🤓

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-9 18:50 發表 查看引用來源
我對大細刀有要求㗎🤣
做人要有要求,二反在香港去油麻地出名吃過一次,等於 好多人情願賭錢 輸咗去 也不願食好啲🙄真悲哀

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-12 03:48 發表 查看引用來源
聽朋友講而家坐台好很貴,800起步😅好彩我唔好,如果唔係節衣縮食都唔掂😂
K歌D女貴吾止,重20到尾~30幾,成2500一晚一Q,包酒包唱包住,冇五千落吾到樓,年輕女就話,中女就吾值,人肉市場越來越貴,真係囡囡肉如金❤️😘

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-12 04:38 發表 查看引用來源
嘩、太貴了⋯⋯不如去泰國
泰國人肉市埸,吾同玩法,K歌有 猜枚飲酒唱歌, 唱唱下歌 入面仲有好多嘢玩😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 15:49 發表 查看引用來源

有無去過No hand...
红門大師兄去親旅遊同女朋友去,所以好正經😂不如你分享一下😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-13 06:37 發表 查看引用來源

No hand restaurant,食殘廢餐,全程食饭飮酒高歌狂歡,裸女喂食,双手祇能楂波,。
哈哈~正到震👏💪👍💯🎉Super 💪💯

回覆 102# estateman 的帖子

痴線,原本邪骨己包推油🙄

前往最後回覆