黃金水匯養生

收藏  |  訂閱
9  44.4k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 18:26 發表 查看引用來源
沒所謂啦,順便溝正骨女🐱
溝埋美容師同採耳妹妹

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 20:31 發表 查看引用來源
重死快啲、見$開眼⋯⋯除非你巧靚仔
有邊嗰靚仔得過毛爺爺?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 10:25 發表 查看引用來源
80唔會黑面, 比50小費就會黑面
冇法啦,深圳物價貴了好多.疫食碗蘭州拉麵12元,上星期上去食要20元啦.

回覆 61# emau1 的帖子

一般啦,有時唔想食太多肉或海鮮咪去食碗蘭州拉麵囉

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-9 19:56 發表 查看引用來源
我存左4000入深圳銀行戶口, 返大陸玩, 慢慢駛
4000人仔唱2次K都差不多冇哂.
我上星期上去存了10000入深圳銀行戶口,充了5000卡,還有5千多,應該夠呢個月用卦

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-9 20:26 發表 查看引用來源
我4000現金, 入落銀行櫃員機, 有兩張入唔到, 辨認不到
跟住我比200現金個技師, 跟住佢發200微信紅包比我
嗰技師對你咁好呀,免費同你服務.咁要搵佢多啲啦,可能有驚喜

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-16 17:19 發表 查看引用來源
以前我在水都, 比十幾個美容師, 輪流轟炸, 係咁叫我做美容推油, 拒絕完一個, 又到第二個
水都管理好差, 執笠係正常
以前去英豪都係,一坐低就有美容師行埋來撩做香薰推油.不過啲美容師又真係靚過啲技師.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-4 21:02 發表 查看引用來源
殺豬粉只係27元, 即係豬肉豬紅米粉, 有埋野飲
係黃貝嶺食碗蘭州拉面都要20人仔,仲要冇嘢飲.深圳物價貴咗好多

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-4-14 17:53 發表 查看引用來源
使唔使俾小費?我去過一間升悅養生,係唔使小費,當然你俾小費,技師開心,唔俾都可以,
上次我做咗腳加身,90分鐘,189,按身45分鐘唔係好夠,可以淨按身90分鐘好似158,唔係好記得 ...
升悅養生在那?可否告知想去試下

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-4-15 01:23 發表 查看引用來源
金光華對面,廣信洒店附近
謝謝

前往最後回覆