上一頁下一頁
發新話題

食左個38G T主,不過有罪咎感

收藏  |  訂閱
57  16.9k

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-3-2 12:33 發表 查看引用來源
師兄岩~左一半, HAHA

其實我唔係沉既,認真諗,應該係,我感覺到佢對我好。

一直以來,我都覺得我係一個負責輸出既人,但係原來我忘記唔到,接收到別人既好個種感覺。

...
師兄,明喎,講真,其他唔係唔好過佢,但佢係可以係你記憶中揮之不去,已經叫人回味啦,有時女生唔明,有D位觸碰得啱,係會叫男人記一世。

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-2 18:36 發表 查看引用來源

邊有揮之不去既野,所有野都敵唔過時間。
時間當然係好大既因素令感覺沖淡,但有D野做左,係會記一世係真,哪怕果件係憾事還是值得回味既事啊師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-2 18:30 發表 查看引用來源

師兄,明喎,講真,其他唔係唔好過佢,但佢係可以係你記憶中揮之不去,已經叫人回味啦,有時女生唔明,有D位觸碰得啱,係會叫男人記一世。
所講嘅念念不忘 就係呢個感覺????

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-3-2 19:53 發表 查看引用來源
所講嘅念念不忘 就係呢個感覺????
師妹,有云念念不忘,必有迴響。
男人再多情,心底總有個位放左d重要野,有人放開心既有人用黎記恨。
個女生懂男人,做到d野係其他女生無而男人又受,就係呢隻。
太深?簡單d講,條仔野野都鋤中妳G點,妳個迴響咪潮吹囉,咁條仔咁勁,仲唔令妳念念不忘?😂😂

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-2 21:42 發表 查看引用來源

正如我講過等左一個人足足十年,時間真係會冲淡一切,同埋人會因時而變,只係你唔發覺架渣,以前點刻骨銘心既事情而家睇番都係得啖笑。
小弟都有過呢D經歷,就係因為有過,而家難遇番,先更間唔中勾起,原來當年既佢係咁叫人記得嘛。
小弟試過因為佢而無女埋身一排,點知轉頭佢已經有男友,我當堂好似而家既香港復常咁,報復式消費。

???????

係啊,其實唔會成日諗起佢,不過回憶起出黎玩既事,第一個諗起既就係佢,對其他女人既記憶相對比較模糊。
引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-2 18:30 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-3 10:50 發表 查看引用來源

到最後笨忍有左覺悟,最愛同可以共同生活係兩樣野。大家互相handle到對方,唔好單邊去就人。活到最後都係自己一個去面對死亡,揾個宗教或者道理去令自己坦然面對寂寞。 ...
HAHA......
係,人生往往好多短租過客或長期住客,最愛同一生共處又往往唔係同一個人,呢樣先最有趣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆