上一頁下一頁
發新話題

食左個38G T主,不過有罪咎感

收藏  |  訂閱
57  16.9k

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-3-3 12:17 發表 查看引用來源
係啊,其實唔會成日諗起佢,不過回憶起出黎玩既事,第一個諗起既就係佢,對其他女人既記憶相對比較模糊。
無錯,最有趣既係,呢個角落不常記起,但會不自覺同現在式既比較起黎。
講真,過去式其實未必好,但我地構造往往回憶會美好化當意識係好時。

有樣野好好笑,就係岩岩約完冇幾耐個個38G,我已經唔係好記得佢係點

人係向前既,過去式有幾好,都已經過去,繼續係向前行~
引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 15:02 發表 查看引用來源

無錯,最有趣既係,呢個角落不常記起,但會不自覺同現在式既比較起黎。
講真,過去式其實未必好,但我地構造往往回憶會美好化當意識係好時。 ...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-3-3 17:17 發表 查看引用來源
有樣野好好笑,就係岩岩約完冇幾耐個個38G,我已經唔係好記得佢係點

人係向前既,過去式有幾好,都已經過去,繼續係向前行~

師兄,唔記得都好正常,因為太易入手,秘技未出都已食兩Q,只有平凡人會羨慕既大波,又如何?
老實講,外觀指數高其實基本野,唔通你會難為自己,為左食而食??你食過好野,再食人地出手都食唔到既野,都感覺不外如是時,你就應該發現,對自己好對細佬好,都要有要求啦,我都係果句,做罪大惡極既人無問題,無理由咩都放入口,你肯,你細佬終有一日都可能投訴。

外觀指數有一定既分數既,不過主要係,我會盡能力取悅對方,但如果感覺唔到對方想取悅我,冇個種互相取悅既感覺,我好快會唔記得佢地。

簡單講我唔想單方面輸出,會好無癮。

男人老狗講哩d野其實都怪怪地,suppose應該好動物咁,屌完拉褲鏈,開開心心咁訓覺就算,不過我又真係唔係。
引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 17:55 發表 查看引用來源

師兄,唔記得都好正常,因為太易入手,秘技未出都已食兩Q,只有平凡人會羨慕既大波,又如何?
老實講,外觀指數高其實基本野,唔通你會難為自己,為左食而食??你食過好野,再食人地出手都食唔到既野,都感覺不外如是時,你就應該發現,對自 ...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-3-4 10:15 發表 查看引用來源
外觀指數有一定既分數既,不過主要係,我會盡能力取悅對方,但如果感覺唔到對方想取悅我,冇個種互相取悅既感覺,我好快會唔記得佢地。

簡單講我唔想單方面輸出,會好無癮。

男人老狗講哩d野其實都怪怪地,suppose應該好動物咁,屌 ...
HAHA,如果加杯酒,係酒吧聽住歌吹水,Man Talk都得既,我一早都講,我已過左咩都放入口既心態,我唔係唔食,而家揀飲擇食左,有要求左,師兄如果已過左食女多為榮既心態就會明,你會揀遇上高質既放入口,都唔去九流流既自助餐任食而開心,因為真係會無癮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-4 11:40 發表 查看引用來源

HAHA,如果加杯酒,係酒吧聽住歌吹水,Man Talk都得既,我一早都講,我已過左咩都放入口既心態,我唔係唔食,而家揀飲擇食左,有要求左,師兄如果已過左食女多為榮既心態就會明,你會揀遇上高質既放入口,都唔去九流流既自助餐任食而開心 ...
好彩Alex今朝仲話好掛住我啫hahaha

Man Talk可能大部份時間唔係講女,我鍾意吹時事經濟多D,或者約出黎運動打波都正

我冇食女多為榮既心態,其實浮浮沉沉咁打滾,好多野有苦自己知。

師兄你應該係好有質素既男人黎,我自問唔係高質既男人,無錢無時間無身高無長JJ,所以同你唔一樣,我心入面會唔上唔落,覺得自己未仲可以好有資格去選擇既一方。
引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-4 11:40 發表 查看引用來源

HAHA,如果加杯酒,係酒吧聽住歌吹水,Man Talk都得既,我一早都講,我已過左咩都放入口既心態,我唔係唔食,而家揀飲擇食左,有要求左,師兄如果已過左食女多為榮既心態就會明,你會揀遇上高質既放入口,都唔去九流流既自助餐任食而開心 ...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-3-4 12:46 發表 查看引用來源
Man Talk可能大部份時間唔係講女,我鍾意吹時事經濟多D,或者約出黎運動打波都正

我冇食女多為榮既心態,其實浮浮沉沉咁打滾,好多野有苦自己知。

師兄你應該係好有質素既男人黎,我自問唔係高質既男人,無錢無 ...
哈哈,真心一個男人要幾無野好傾又或幾無野值得自豪,要搞到Man Talk時講女人。男人既世界當然係講玩講眼光分享刺激同咩野係最享受,我唔係貶低女人無野值得傾,相反女人都需要尊重,我好少自說自話指指點點遮。
我唔高質,我仲有好多野追求緊,其實我好鐘意接觸高質既人,因為佢地既思維先最吸引,女人都係。

但呢個topic太悶,師兄都係講番多d你既故事先。😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆