做左性玩具3個半月

收藏  |  訂閱
29  21.9k

做左性玩具3個半月

好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以用性玩具黎形容自己。

有好多事本來想寫出黎,不過呢度一定有人話我作野,咁我都唔寫啦。我只係想同曾經勸過我既網友講聲多謝。

咁最後點樣走得甩?呢個幫我果個江湖人士最後著草
搞我男友另一位江湖人士因其他事比人拉左,我男友可以甩身

而我呢做返空姐都幾忙下,同男友分左手,自己單身成日去玩

我亦開返新一個 FB! 可以加返之前既朋友

之前add 左我MEWE 又唔出聲既人可以唔駛再黎pm 我
之前 ADD 我MEWE又玩尻我既人都唔駛PM 我

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以 ...
到!我一定聽你講經歷嘅!你啲經歷咁特別!支持出post😘BTW,我之前睇唔切張相係咩嚟,但個個師兄啲feedback都話好正,好可惜😔

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2023-3-2 23:30 發表 查看引用來源
到!我一定聽你講經歷嘅!你啲經歷咁特別!支持出post😘
唔會啦,費事比人串

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 23:33 發表 查看引用來源

唔會啦,費事比人串
嘩…啲師兄之前有(甜)相睇都要串你…打完齋唔要和尚…😂

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 23:33 發表 查看引用來源

唔會啦,費事比人串
理得佢啦,照講

引用:

唔會啦,費事比人串
私下同我講,哈哈

???????

回覆 1# 子敏 的帖子

C姊,睇黎妳EX係爭貴人數,對妳嘅做法,不願致評,件事已過,希望妳從新出發啦~

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
可以 ...
恭喜你可以甩身!回復返單身也不錯,開心就一齊玩吓

引用:

唔會啦,費事比人串
尊重!個人決定!不過個人看法,當然想你會寫出來,其實好自然想知係咩一回事,透過別人既事係種新衝激,
而且呢度已經唔同以前,太多人潛左水,
論壇無乜生氣活力,接近死水一樣,
有女性分享下,絕對有好大吸引力。

前往最後回覆