做左性玩具3個半月

收藏  |  訂閱
29  21.9k

引用:
原帖由 a-group 於 2023-3-3 10:57 發表 查看引用來源

尊重!個人決定!不過個人看法,當然想你會寫出來,其實好自然想知係咩一回事,透過別人既事係種新衝激,
而且呢度已經唔同以前,太多人潛左水,
論壇無乜生氣活力,接近死水一樣,
有女性分享下,絕對有好大吸引力。 ...
你睇樓上果個講咩,就知點解我冇心機寫落去

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-3 12:28 發表 查看引用來源

唔洗咁無心機喎!吃不到的葡萄是酸的嘛

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-3 12:28 發表 查看引用來源

唔洗咁在意嘅,實有人係咁,冇得理咁多,自己enjoy 吓就算~

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以 ...
但而家自由身仲好, 做咩都得, 又唔洗再擔心野至少

引用:

對方都係刷存在感,有女或有市場出去玩,點會起度搞事,
見得世面少又唔識尊重既人,其實係值得同情、可憐,
連回應既水評係咁上下。

回覆 1# 子敏 的帖子

今次絲姐您好彩,千萬不要再做錯決定啦。

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以 ...
簡單嚟講叫性奴 咁你爽唔爽啊?🤔

引用:
原帖由 a-group 於 2023-3-3 14:37 發表 查看引用來源

對方都係刷存在感,有女或有市場出去玩,點會起度搞事,
見得世面少又唔識尊重既人,其實係值得同情、可憐,
連回應既水評係咁上下。
呢個1881 已經愈來愈差,仲有果d人係到,已經等摺

師姐,唔洗激氣,你越上心,D人越得戚!!

引用:
可以 ...
Mewe你 你都係求其hea回 冇哂癮🙄

前往最後回覆