上一頁下一頁
發新話題

初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
70  31.6k

玩後庭係要舒適,當然雙方要有默契。事前工夫唔小得,包括清潔。
女方亦需時適應,自己按摩菊花同嘗試用手指插入係起步。
肛塞Anal Plug係一個小玩具等你適應有野插入同放鬆肌肉。
潤滑液同前戲唔少得!
希望可以幫到你突破禁忌

樓上licklickson網友問我,我有無同佢再做?有呀。我覺得回憶永遠都會加分,都會增值,果幾年係我人生好低落嘅時間,或多或少,有好幾位女士嘅慰藉,令我時刻回味,果段日子。
以上呢位女士,我叫佢做S,完事之後,我好快就喺佢懷抱入面訓著左,佢無熄燈,我惺忪之間,見佢喺我旁邊用緊電腦,佢話佢開公司。第二朝醒左之後,我同佢都無著衫,當我手指喺佢下面漫遊嘅時候,佢醒左,低聲呻吟,我喺無預警之下,將佢成個人拎轉,我同佢仍然都無考慮安唔安全嘅問題,我覺得自己係基於擔心受孕呢個因素,就快要射嘅時候掹番出黎。
果次之後,我哋開始左,第一次,第二次,第三次……大約係咁上下。我每次都係上佢屋企, 佢從來都唔想去酒店,我好享受同佢一齊沖涼嘅時光,佢浴室好大,大到活動自如,我好鍾意同佢搽梘液,由頭搽到落腳,再睇住佢碩大嘅雙乳,掩蓋喺泡沫之中。
可能係性格關係,第二次開始,佢就反客為主,好鍾意女上男下,眼神同表情都係理所當然,好似呢個動作,喺床上最能夠解放自己,而佢雙乳嘅搖擺同震動,我宜家諗番,真係好適合一路聽住搖滾樂,一路同佢互動。當佢以女上男下嘅姿勢,駕馭住我嘅時候,呢種興奮,前所未有。
記得有次我特登買左枝按摩油,諗住學男士邪骨嘅方法,同佢R蘿柚按摩臀部,點知佢唔係好受落,呢啲嘢真係隨緣,有陣時禁忌嘅危機感令人充滿快感,但係快感又唔一定要係危機,舒服就好,唔舒服嘅嘢,有時,未必好玩。

師兄 貼近肉色乳頭 似六張嘢?

回覆 22# 東洋游 的帖子

wow⋯師兄⋯你個女伴好識玩,同埋好有情趣😍😍😍

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-6 23:38 發表 查看引用來源
樓上licklickson網友問我,我有無同佢再做?有呀。我覺得回憶永遠都會加分,都會增值,果幾年係我人生好低落嘅時間,或多或少,有好幾位女士嘅慰藉,令我時刻回味,果段日子。
以上呢位女士,我叫佢做S,完事之後,我好快就喺佢懷抱入面訓 ...
睇住女伴喺自己身上主動需索至達到高潮都好有滿足感,再加上巨乳嘅躍動就更刺激!咁同佢keep咗幾耐?

回七度網友,我估計S當時應該45歲至48歲左右。
回licklickson網友,且看下回:
唔同嘅人,對唔同嘅姿勢,都可能有自己嘅情意結,S鍾意女上,可能呢個方法能夠由佢主導,令佢容易得到高潮,亦可能動作上,視覺上,佢就係鍾意呢個姿勢。我同佢係徹頭徹尾嘅炮友,平時好少聯絡,就算約佢,我通常都係約喺某個西鐵站,然後同佢一齊番佢屋企,我地又係唔夠一年就無聯絡,我後來先知,佢應該係身體不適。

您地人生中有無試過有食唔食呀?我試過一次,果次我喺交友網識左一個女仔,傾左一排,食過一次飯,跟住第二次出黎,我同佢喺一架途經宜家嘅西九文化區,但係好少乘客嘅巴士擁吻起上黎,後來我地去左九龍公園,我明目張膽咁話,不如去休息下,佢不知所措,後來有次佢飲醉酒打俾我,話想要,我知道飲醉酒嘅人,講嘅嘢好多時口不對心,宜家諗番,唔知宜家有咁嘅機會,我會唔會把握呢?

我覺得兩性之間,發生之前嘅時刻,係最值得回味嘅,點樣開口,邊個開口,直截了當咁講,好含蓄咁暗示,都係情趣。試過同位女士,係駱克道酒吧飲完嘢,就直接同佢講,不如我地have sex?亦都試過對方特登上黎我度,暗示挑逗……
就算係萍水相逢,一夜情緣,我都係覺得,溝通最緊要,我暫時最深刻嘅SP,係我嘅前度,我地大約2012年認識,後黎分開,後黎重逢,佢係所有女伴之中,幫我用口最投入,亦令我最舒服嘅一個……

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 09:16 發表 查看引用來源
回七度網友,我估計S當時應該45歲至48歲左右。
回licklickson網友,且看下回:
唔同嘅人,對唔同嘅姿勢,都可能有自己嘅情意結,S鍾意女上,可能呢個方法能夠由佢主導,令佢容易得到高潮,亦可能動作上,視覺上,佢就係鍾意呢個姿勢。我同 ...
師兄都好多經歷,我都覺得食之前嘅明示暗示最正!
比我有得食啱食就梗係食啦!不竟大家都應該知係乜嘢關係!😬

回覆 27# licklickson 的帖子

哩位師兄言之有理👍🏾👍🏾👍🏾😆

回覆 26# 東洋游 的帖子

師兄⋯果位女女借醉想約你開戰⋯應該滿足佢😆😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-7 10:08 發表 查看引用來源
哩位師兄言之有理👍🏾👍🏾👍🏾😆
有食唔食罪大惡極!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆