上一頁下一頁
發新話題

初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
70  31.6k

回覆 30# licklickson 的帖子

U a absolutely right💪🏾🤣

感謝樓上網友嘅回覆同分享,我從來都同意有食唔食,罪大惡極,不過好多嘢都講緣份,同埋我真係覺得,一個人飲醉,(我當時無辦法分辨佢係唔係借醉),您唔知道佢當時係想定唔知想唔想,我無後悔,但係總會記得。

宜家諗番,到我呢個年齡(小弟係45歲以上),我當時同對方好投緣,好傾得埋,我覺得如果大家志趣相投,交歡嘅時候,一定合拍一啲。

人去到唔同年齡,可能真係會有唔同嘅喜好,例如我鍾意睇著上情趣內衣,尤其是開檔嘅t-back;我曾經試過叫女伴著住t back,幫佢按摩嘅時候,突然扯破佢嘅underwear ,同佢深層清潔之後(濕紙巾,棉花棒,溫和嘅消毒藥水),再用脷尖探索花瓣同花蕊。

我亦都覺得,有背肌,膊頭挺扙壯實嘅女士,又係另一種性感,當然,講到底,傾得埋真係最重要。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-6 09:22 發表 查看引用來源
冇試過,諗都覺得痛😅😅
試吓
友情忠告: 千祈千祈唔好俾佢滑出o黎! 最痛係個頭塞入去果吓, 入o左之後勉強可以受得到
大頭仔係一把雙刃劍, 普通性交係好享受, 但同佢肛交-至少o係你未適應佢支o野之前-可以帶俾你人生最最最大o既痛苦

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 13:04 發表 查看引用來源
感謝樓上網友嘅回覆同分享,我從來都同意有食唔食,罪大惡極,不過好多嘢都講緣份,同埋我真係覺得,一個人飲醉,(我當時無辦法分辨佢係唔係借醉),您唔知道佢當時係想定唔知想唔想,我無後悔,但係總會記得。

宜家諗番,到我呢個年齡(小弟 ...
都同意嘅,大家有交流,做起上嚟都特別有feel嘅!

回覆 33# 蛇貴妃 的帖子

師姐好似好經驗咁嘅?🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-8 00:20 發表 查看引用來源
師姐好似好經驗咁嘅?🥰
十零次左右
老公就係一個大頭仔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-8 08:28 發表 查看引用來源

十零次左右
老公就係一個大頭仔
蛇蛇就正啦,爽死!😉

回覆 36# 蛇貴妃 的帖子

👌🏾👌🏾⋯⋯明白🥰
師姐咁妳對肛交個FEEL如何?🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-8 09:02 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾⋯⋯明白🥰
師姐咁妳對肛交個FEEL如何?🥰
肛交個feel...?
好複雜, 又愛又恨囉
劇痛, 其實冇咩快感, 緊張, 尷尬 (伏o係度擘開屁股兩塊肉露出比前面更加私密o既洞穴),
dd 恐懼但又刺激 (因為知道即將超痛又迫自己若無其事咁配合)
但另一方面, 幾經辛苦完事之後係幾有成功感囉

忠告 :

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆