上一頁下一頁
發新話題

初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
70  31.6k

回覆 39# 蛇貴妃 的帖子

嘩⋯真係又愛又恨🤣😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-9 07:39 發表 查看引用來源
嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
點會呀,唔係只有愛咩?😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-9 07:39 發表 查看引用來源
嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
愛大頭仔攬到蛇蛇慾仙慾死
恨大頭仔個頭出入卡到果份痛?

睇到樓上網友們關於菊花嘅見解,我都黎分享下。記憶中有啲伴侶係好抗拒嘅,唔好話進入,就連接觸都唔俾;我記憶中通常喜歡享受性愛嘅伴侶,十居其九,又好享受賞菊。
我嘅經驗係潤滑劑係輔助,佢唔係最重要,最重要係接受果一方要識得放鬆同被納入,我自己第一次成功嘅經驗,係對方屹高臀部,我對準個位,第一下用力咁拮入去;留意一下,拮同插係有分別嘅,喺呢種行為黎講,拮係比較有入侵嘅意味,第一下係要刻意用力嘅。
進入之後,基於菊花嘅彈性無咁大,抽、拉之制,就要注意力度同深淺,咁樣伴侶先至有機會覺得係享受,唔係難受。小弟當時係射入菊花入面,果次唔知係咪唔夠貨,伴侶話感覺唔到,我喺呢度想請教下女網友,內射前面同後面,感覺有無分別嘅呢?
都係果句,正如樓上網友回覆,有交流就會有情趣,有情趣就會有默契,有默契先至會好玩。

回覆 44# 東洋游 的帖子

嘩⋯師兄,你講到好enjoy咁喎👍🏾💪🏾同埋我覺得菊花內射好似好正😍

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-9 13:59 發表 查看引用來源
睇到樓上網友們關於菊花嘅見解,我都黎分享下。記憶中有啲伴侶係好抗拒嘅,唔好話進入,就連接觸都唔俾;我記憶中通常喜歡享受性愛嘅伴侶,十居其九,又好享受賞菊。
我嘅經驗係潤滑劑係輔助,佢唔係最重要,最重要係接受果一方要識 ...
內射前面會好明顯feel 到射到暖暖地 但係內射後面只係會feel 到有野射入咗 因為本身後面已經有唔少ky

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-9 10:58 發表 查看引用來源
愛大頭仔攬到蛇蛇慾仙慾死
恨大頭仔個頭出入卡到果份痛?
老實講又唔係話恨o既, 事關當初都係自己offer
原因係因為老公已經係我唔知第n 個對手啦 已經冇得新婚當晚俾佢破處, 呢個係我o既一個遺憾
於是提出我正式成為佢老婆果晚俾佢肛交, 我同佢大家都未試過, 有d 雞手鴨腳, 情況正正就有d 似處男處女第一次做愛咁囉
大家都冇經驗會好痛我都早就已經知, 破處都痛o架, 為o左儀式感o既o野我可以忍吓
本來係真係以為熟習o左之後會享受, 甚至好似有d 人所形容咁樣會上癮, 但可惜冇囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-10 13:03 發表 查看引用來源

老實講又唔係話恨o既, 事關當初都係自己offer
原因係因為老公已經係我唔知第n 個對手啦 已經冇得新婚當晚俾佢破處, 呢個係我o既一個遺憾
於是提出我正式成為佢老婆果晚俾佢肛交, 我同佢大家都未試過, 有d 雞手 ...
大頭仔好幸福!
蛇蛇獻上菊花比佢破!

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-10 13:41 發表 查看引用來源

大頭仔好幸福!
蛇蛇獻上菊花比佢破!
大頭仔中意痛! 係見住對方好難受好痛果種中意痛!
蛇蛇都中意, 不過中意屁股腳掌俾人打果種, 肛交o既其實麻麻地, 所以冇錯係獻上俾佢o架
大頭仔甚至講過 (我地咩都可以好坦白咁攞出o黎講), 某程度上佢中意肛交我多過籐條打我, 雖然後者佢都好中意  
因為肛交既睇到我痛苦表情佢自己身體上亦有快感, 滿足感係稍為再大d 囉
蛇蛇一方面愛大頭仔, 二來信任佢, 三來係幾肯定唔會出嚴重意外 ,
同大頭仔有協議一個月左右一定會為佢承受一次/ 俾佢過癮一次, 因為太頻密怕會整鬆
籐條鞭打就完全冇限制, 每次前戲都可以拎籐條, 只要換換身體部位同埋事後俾蛇蛇舒服番就得

回覆 47# 蛇貴妃 的帖子

咁師姐妳菊花破處時咪齋痛⋯冇高潮囉😢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆