上一頁下一頁
發新話題

初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
70  31.6k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-17 10:38 發表 查看引用來源
咁師姐妳菊花破處時咪齋痛⋯冇高潮囉😢
冇囉! 連快感都冇! 而且唔係破處係包括破處在內o既每一次

話時話我未聽過女人俾人肛交可以有高潮囉, 除非同時捽住前面但我唔會咁做

回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

點解唔會同時捽?
因為太痛?
定係只係想忍痛?

回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

明白嘅⋯⋯😅😅😅

肛交要快感, 很難的, 必須花很多時間做前戲, 當看見菊花猛咁收縮, 女性係度大聲呻吟, 這時, 輕輕的進入, 待女方適應後, 才加快速度, 則女性才會有快感. 我就是這樣, 令到妻子有快感, 我也很有成功感.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-17 13:17 發表 查看引用來源

冇囉! 連快感都冇! 而且唔係破處係包括破處在內o既每一次

話時話我未聽過女人俾人肛交可以有高潮囉, 除非同時捽住前面但我唔會咁做

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-17 19:02 發表 查看引用來源
點解唔會同時捽?
因為太痛?
定係只係想忍痛?
點講好呢? 第一個反應我想話唔係, 但其實或者你又錯唔晒囉
的而且確塞入去果吓係痛到成個人定o左格, 分唔到心去做其他o野包括捽自己前面
至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就係一種因為愛對佢o既奉獻
佢會好爽好舒服, 我亦都想佢係咁, 所以明知自己唔好受都豁出去提供俾佢
我o既價值觀就係咁o架啦, 咁樣做先係誠意o既表達囉, 即係專登做d 野去免除o左自己提供好處俾人o既代價,
就係代表自己根本唔想提供果d 好處俾人咁囉
如果果個做愛, 本身係想一齊快樂一齊舒服, 佢可以插我前面, 而既然打算要肛交, 我就唔會做任何o野去減輕或者消除疼痛
夾硬忍都要忍住直到老公完事為止

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 09:24 發表 查看引用來源

的而且確塞入去果吓係痛到成個人定o左格, 分唔到心去做其他o野包括捽自己前面
至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就 ...
後面係緊好多
唔落KY 攪唔掂
玩過幾次
都冇衝動再想玩

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-20 12:33 發表 查看引用來源
玩過幾次
都冇衝動再想玩
點解o既?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 20-3-2023 09:24 發表 查看引用來源

至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就 ...
妳真的是位好人妻🙏

試下嘗試下享受, 你愛老公, 老公也應該為你設想, 最少, 令你肛交有快感(當然肛交沒有可能高潮 ), 這肛交之前, 老公要做足前戲, 而男人喜歡且交, 說句不好聽, 有一種徵服感.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 13:10 發表 查看引用來源

點解o既?

引用:
原帖由 veryok 於 2023-3-21 23:39 發表 查看引用來源
試下嘗試下享受, 你愛老公, 老公也應該為你設想, 最少, 令你肛交有快感(當然肛交沒有可能高潮 ), 這肛交之前, 老公要做足前戲, 而男人喜歡且交, 說句不好聽, 有一種徵服感.  ...
服感o既野可以理解
只不過咁, 作為有玩開主奴o既couple 呢, 肛交我係當作性虐遊戲o既一部份咁囉
飾演女奴o既一方, 忍受痛苦係帶俾主人快樂o既方法, 而佢做主人最興奮滿足o既,
係見到女奴明知咁做會令自己好辛苦, 都主動去配合甚至要求去承受, 呢種係心理上o既征服
令到被征服果個人心甘情願做任何可以取悅對方o既行為
所以我係專登唔俾老公太多前戲, 頂多落多少少lube 去潤滑, 之後o係菊花未熱身之前就俾佢夾硬塞入去
潤滑o左就唔易磨損, 但入果陣同之後抽插絕大部份時間都係疼痛o既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆