上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.1k

情人節

情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
係沙田一出站就見到個晚既男主角(K),我地就慢慢行去間西餐廳,因為一早book左位同訂好哂餐,所以就算出面好多人等都唔關我地事,我地可以直入。
個肚食飽飽,另一度梗係都要餵飽,K基本上全程都望住我個胸。行到出餐廳,我都好自然咁Q實佢,不斷請佢食波餅🤭,之後當然就有下場,去酒店開房la
入到房放低野,佢就去左沖涼先,而我就除左個bra同底底,側身訓左係床擺出個誘人姿勢等佢沖完。
佢一沖完出黎見到我咁,就過黎摸我同錫我,見佢都硬硬地我就嗌佢等我沖左涼先,吊下佢引🤭
我沖完出黎,見到K仲係一柱擎天,我就騎左上去佢度問佢做咩咁硬,佢話因為等緊我。
我話係咩?之後就錫佢,摸佢,挑逗佢,等佢忍唔住就推低我,上套男上女下咁完左個晚既第一次。
之後我地就各自玩手機同傾左陣計,係臨訓前我又走去攬住佢手多多,問佢想係邊做多次?佢話想係個廳度搞,所以就走左去廳,佢坐左係餐椅度,我就幫佢上套坐左上去,玩左陣真係唔係好就力,就去左sofa,先係男上女下,之後又去左窗台狗仔,最後都係覺得係床最舒服,所以返番床男上女下衝刺,射埋第2次俾我。
搞左2次真係有d攰,所以好快就攬住訓著左,訓到半夜我發完春夢就好想要,開頭就捉住佢隻手摸我,見佢無咩反應,我就捐左落下面,含硬佢,條友真係好眼訓咁,一路嘈住話要訓教,我梗係唔理佢,見佢硬左就幫佢上套,之後女上男下咁滿足自己。佢俾我騎左陣先醒,佢好surprise我會自己騎上黎,見佢醒醒地,我就捉住佢對手黎揸我個胸,問佢岩岩唔係要訓教既咩?而家唔訓la?佢話我咁樣點訓得著,梗係要滿足完我先再訓,我話我未玩夠要係上面玩多陣先俾佢起身轉姿勢。好幾次佢想起身都俾我禁番落床🤣最後佢忍唔住起身轉左狗仔式咁瘋狂屌我屌到出埋第3次

大滿足...........應該仲有 morning Q

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
係沙田一出站就見到個晚既男 ...
你就好啦,我哋太多嘢做,就係愛冇得做

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-3-4 12:07 發表 查看引用來源
大滿足...........應該仲有 morning Q
無la,搞完都天光,訓多陣就已經要食lunch

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-4 12:23 發表 查看引用來源
時間同事業線都係可以擠出黎既
有心想做,邊度都可以做

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:41 發表 查看引用來源
無la,搞完都天光,訓多陣就已經要食lunch
1晚3Q 已經很正了

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-4 12:23 發表 查看引用來源
總會有機會的, 到時要佢一日內補回晒

女人要起上唻狼過男人呀 !!

女人可以無限高潮
想要既時候
幾多都食得到
引用:
原帖由 mtvong 於 2023-3-4 15:46 發表 查看引用來源
女人要起上唻狼過男人呀 !!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
係沙田一出站就見到個晚既男 ...
師妹正喎...飽晒啦!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆