上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.1k

淨係聽到 黑色連身低胸長裙
都2q啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
係沙田一出站就見到個晚既男 ...
我反而想知阿k有咩吸引得到師妹既青睞。😊😊

情人節小弟孖埋朋友去咗外地玩, 當然大叔大嬸嘅自然冇樓主玩得咁精彩.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-5 03:05 發表 查看引用來源
我反而想知阿k有咩吸引得到師妹既青睞。😊😊
佢係個暖男黎,小至開樽蓋,幫我食哂d唔食既香料,大至我有d事要麻煩佢,佢都好積極咁幫我,仲要係不求回報
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-5 13:26 發表 查看引用來源
佢係個暖男黎,小至開樽蓋,幫我食哂d唔食既香料,大至我有d事要麻煩佢,佢都好積極咁幫我,仲要係不求回報
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎 ...
哈哈 我同師妹都各自有阿k🤣🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
羨慕師妹既k先生

引用:
過嚟撐你場!

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2023-3-5 14:18 發表 查看引用來源
羨慕師妹既k先生
咁你要學做暖男先

你睇吓師妹幾冧

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-5 23:33 發表 查看引用來源
過嚟撐你場!
多謝cat姐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-5 13:26 發表 查看引用來源
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎 ...
師妹,我想問,K先生係小鮮肉定成熟大叔呢?
點解咁問?因為我好奇一個細心暖男要幾多歲先進化成功?呢種類型係唔係吸引D呢對師妹咁索既女生黎講?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆