上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.1k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 10:53 發表 查看引用來源
師妹,我想問,K先生係小鮮肉定成熟大叔呢?
點解咁問?因為我好奇一個細心暖男要幾多歲先進化成功?呢種類型係唔係吸引D呢對師妹咁索既女生黎講? ...
K先生30歲la
未同佢一齊之前都唔覺佢把口咁叻,一齊之後發現佢真係好識講野,我成日都話佢唔做sales浪費左

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 12:03 發表 查看引用來源
K先生30歲la
未同佢一齊之前都唔覺佢把口咁叻,一齊之後發現佢真係好識講野,我成日都話佢唔做sales浪費左
咁叻又點氹到同你一齊呢!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 12:03 發表 查看引用來源
K先生30歲la
HAHA......男人10年成長一次,即識諗既10年就會一個轉變,高低就係咁分架啦~~~~
咁好明顯K先生好識揀識嘆添啦,HAHA.....
氹得師妹咁開心,直情內外兼備添啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 12:05 發表 查看引用來源
咁叻又點氹到同你一齊呢!😉
佢都唔係靠把口追到我既

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 14:06 發表 查看引用來源
HAHA......男人10年成長一次,即識諗既10年就會一個轉變,高低就係咁分架啦~~~~
咁好明顯K先生好識揀識嘆添啦,HAHA.....
氹得師妹咁開心,直情內外兼備添啦。 ...
同佢一齊之後又真係俾佢氹到好開心,不過我絕對唔認同佢內外兼備,因為佢1d都唔高大靚仔

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:11 發表 查看引用來源
同佢一齊之後又真係俾佢氹到好開心,不過我絕對唔認同佢內外兼備,因為佢1d都唔高大靚仔
咁開頭又會同佢一齊?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-5 23:36 發表 查看引用來源

咁你要學做暖男先

你睇吓師妹幾冧
其實我都唔弱。暖暖地
上星期都識番個人妻
大大話話都同過唔少正既女仔一齊😆

引用:
K先生30歲la
所以而家係情侶狀態?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:11 發表 查看引用來源
即又一證明,靚仔唔係大晒,對妳有心又肯氹先奪得美人歸。

一定食到飽哂啦😁😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆