上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 17:18 發表 查看引用來源
咁開頭又會同佢一齊?
其實係有段故既,不過涉及私隱就唔講la
佢話佢係十月就覺得會同我一齊既,但我當時就對佢無咩feel
我真正對佢有feel係1月份既事,因為有d事如果我自己搞就有少少麻煩既,佢聽完就話對佢黎講好簡單姐。咁就幫我搞掂左件事,佢洗左百幾蚊左右,我本身諗住俾番錢佢架,佢唔收,淨係嗌我陪佢食飯。
新年前有再同佢食飯,個陣佢明顯已經陷左落去,特登令其他人誤會我係佢女朋友
係直到情人節前,我要做body check所以要禁食,佢話要同我補番,又有d野要麻煩佢wo
再加上最近有d餓,你懂的😏
最後就好順理成章同上床同一齊左😅

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2023-3-6 17:34 發表 查看引用來源
所以而家係情侶狀態?
係丫,熱戀期中
有d覺得痴身

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 18:33 發表 查看引用來源
即又一證明,靚仔唔係大晒,對妳有心又肯氹先奪得美人歸。
最近佢又激嬲左我,琴晚先罰完佢,但佢好enjoy😅

引用:
原帖由 jackso0826 於 2023-3-6 21:42 發表 查看引用來源
一定食到飽哂啦😁😁😁
飽到想嘔tim,情人節個個星期接近廿次,買套都買窮

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:07 發表 查看引用來源
窮都係佢出錢買架啦😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:05 發表 查看引用來源
我有時覺得一齊都唔代表好
佢知唔知你D情史?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:03 發表 查看引用來源
其實係有段故既,不過涉及私隱就唔講la
佢話佢係十月就覺得會同我一齊既,但我當時就對佢無咩feel
我真正對佢有feel係1月份既事,因為有d事如果我自己搞就有少少麻煩既,佢聽完就話對佢黎講好簡單姐。咁就幫我搞掂左件事,佢洗 ...
咁佢對你幾好吖!咁都值得同佢一齊嘅!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:05 發表 查看引用來源
罰佢要服侍你!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:07 發表 查看引用來源
咁佢就好勁喎!你就爽啦,飽晒啦!😉

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-10 08:16 發表 查看引用來源
窮都係佢出錢買架啦😂
計過佢應該洗左起碼半份糧係我身🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆