上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.1k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 11:48 發表 查看引用來源
3月14應該無la,雖則個晚應該會見佢既
我地呢排都忙,琴日朝佢起身之後,應該都要忙到14號先抽到時間出黎
呢幾日佢忙d,我就窒佢,佢識忙,我都識安排滿我d行程,咪睇下邊個忙d囉 ...
忙有忙既好,到得閑時先有心機諗點相處嘛。
其實我覺得可以成日見既情侶好叻,因為我係一個唔需要時時見住既人,我情願可以見時,大家個心都係度先一齊見果隻。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 09:46 發表 查看引用來源
計過佢應該洗左起碼半份糧係我身🤭
溝女係要成本
想平就去叫雞

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-10 13:56 發表 查看引用來源
忙有忙既好,到得閑時先有心機諗點相處嘛。
其實我覺得可以成日見既情侶好叻,因為我係一個唔需要時時見住既人,我情願可以見時,大家個心都係度先一齊見果隻。 ...
有時我都覺而家見得太密,一個星期我諗起碼超過一半日子會見到

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-10 13:59 發表 查看引用來源
溝女係要成本
想平就去叫雞
溝女除左要錢,仲要花時間同心機
買春真係慳好多成本架

回覆 16# miyeebb 的帖子

等佢無時間偷食 不過溝女有感情投入好多

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-11 09:22 發表 查看引用來源
有時我都覺而家見得太密,一個星期我諗起碼超過一半日子會見到
HAHA,咁要睇性格。
有人認為相愛所以會掛住,掛住就要見多D。
但我從來無呢樣,我好重視感情,但我好怕消耗式相處,我記得以前有個人妻問我唔掛住佢架咩?
我答佢: 我掛住架,咁.....點樣?
佢就講: 掛住,點解唔使見架?

可能呢個係我缺點,我唔係好明,相處時有個心係度先係最理想,但你要我每日早上講早晨,夜晚講good night,然後如膠似漆的一來一回對答,我好欣賞D人做得到,但我唔得。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-11 15:27 發表 查看引用來源
HAHA,咁要睇性格。
有人認為相愛所以會掛住,掛住就要見多D。
但我從來無呢樣,我好重視感情,但我好怕消耗式相處,我記得以前有個人妻問我唔掛住佢架咩?
我答佢: 我掛住架,咁.....點樣?
佢就講: 掛住,點解唔使見架?

可能呢 ...
我係覺得唔可以全世界得佢要有自己既生活同交友圈子
佢約fd食飯或者打機我係好鼓勵架,係佢同佢fd一齊既期間我會做自己野唔會成日sd msg去打擾
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-12 19:31 發表 查看引用來源
我係覺得唔可以全世界得佢要有自己既生活同交友圈子
佢約fd食飯或者打機我係好鼓勵架,係佢同佢fd一齊既期間我會做自己野唔會成日sd msg去打擾
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己 ...
佢要食自己咁慘呀,咁幾時先可以再有得食你?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-13 08:41 發表 查看引用來源
佢要食自己咁慘呀,咁幾時先可以再有得食你?😉
佢今日凌晨已經拎哂野黎我度過夜,我真心覺得佢老豆會覺得我成日拐走左佢個仔,基本上一星期有一半日子佢都係出黎同我過夜🙈
我講笑咁同佢講再係咁真係要收佢租😅

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-13 11:53 發表 查看引用來源
佢今日凌晨已經拎哂野黎我度過夜,我真心覺得佢老豆會覺得我成日拐走左佢個仔,基本上一星期有一半日子佢都係出黎同我過夜🙈
我講笑咁同佢講再係咁真係要收佢租😅 ...
咁你都有著數啫!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆