上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:19 發表 查看引用來源
你係咪傻閪嚟㗎貓你老母咩?睇吓我個成立年份係咩日子先啦 傻撚冇得救
的以話你係老作猫閪分身,又開多一個分身

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點
由尾西行去尾東以前企亍打炮区.在祖國娼盛期.沙尾分三区.中出西区.最初好能醜妹妹有鸡頭.1OO.尾東快飧区.1OO.企地下炮房門口.尾東打炮区三十大媽.五十北嫂.個時咀咀要百三,係尾尾屌完大媽再去尾西中出妹仔都係百三,尾西中出大把HK人

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:28 發表 查看引用來源
覆埋呢次應該都唔會再覆㗎啦,成班廢柴報比你哋好心話俾你聽 又話乜又話柒 自己唔會去 你唔撚去咪唔好撚出聲囉 係咪先又話我係邊撚個分身乜鳩乜事,開個科林交流資訊 咁撚多廢話 成班冇撚用嘅冇錢嘅人講乜講乜,唔怪得依度 ...
廢,你又新加分身

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-3-7 02:11 發表 查看引用來源
屌,沙尾d企企主要係比當地d民工玩㗎,香港人都係玩大場好過啦。
昨日去羅湖村就以前閏忠個條巷就有新開三間洗腳,两間養生,尚有鸡頭叫,依的細細場開俾HK人玩

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-3-7 02:11 發表 查看引用來源
屌,沙尾d企企主要係比當地d民工玩㗎,香港人都係玩大場好過啦。
沙尾西我上樓睇件係大姊姊,吹做二百五,民工点玩得起,初通關都未有,新洲南,祠堂村,8條就民工玩

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 22:06 發表 查看引用來源
去玩沙尾大六人的悲哀🙄
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五十年前HK社会同女人濑閪大忌,今時今日平常,而好似以前足浴開大的囡話HK長者個個都濑閪,好得玩就...,
飛机杯淘宝月下清貨,五元就有,假閪十元唔洗,就可幻想同做隻閪模嘅囡抽插,我買唔少,玩,好多要試,
冇得玩就悲袞,老作跛猫閪就係!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:27 發表 查看引用來源
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五 ...
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五十年前HK社会同女人濑閪大忌,今時今日平常,而好似以前足浴開大的囡話HK長者個個都濑閪,好得玩就...,
飛机杯淘宝月下清貨,五元就有, 假閪十元唔洗,就可幻想同做隻閪模 嘅囡抽插 ,我買唔少,玩,好多要試,
冇得玩就悲袞,老作跛猫閪就係!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:27 發表 查看引用來源
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五 ...
乜加到250 封關前快餐150. 咪加成60%

回覆 38# 大口Sam 的帖子

聴佢9up 150 就得 19個件 200

回覆 33# 西九理性的羊羊 的帖子

廢老無撚用就返屋企等死  唔好留喺度累人累物啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆