上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-10 16:01 發表 查看引用來源
话有北上,唔知沙尾边九度,你走幾時北上边九度
深圳我淨識南山,沙田我我就識,或者有毒氣沙井😂🤣知道沙乜九也不會去😂好心你大妈就不要出圖,污染此區😂怪不得人人小你😂🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-11 12:16 發表 查看引用來源
深圳我淨識南山,沙田我我就識,或者有毒氣沙井😂🤣知道沙乜九也不會去😂好心你大妈就不要出圖,污染此區😂怪不得人人小你😂🤣
佢成日老作,洗版,撩事鬥非,偷圖,周圍樹敵。
吾識當識,亂𨳒人。
你睇下佢俾幾多人𨳒就知佢幾吾受歡迎!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-11 19:11 發表 查看引用來源

佢成日老作,洗版,撩事鬥非,偷圖,周圍樹敵。
吾識當識,亂𨳒人。
你睇下佢俾幾多人𨳒就知佢幾吾受歡迎!
真係好多人,我屌得囡多,俾返三幾個,曹操都有知心客
關公都有对頭人

原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源
你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ...

昨日两点左右落廟記,由平安行上,沿路近牌坊的北嫂露晒大半球,過左政府大牌檔就有姊姊,有鸡頭睇住,由牌坊到南京亍有卅件,鸡多客小,我而家廢柴,無問姊仔價,現幾多?
落咸記,就龍蝦都七,八件,得一,两件打躉,唔見老妖,玩?北上我先來回7個7,两元上水两元B7,回程59s两元,地鉄1.7,3毫小巴優惠,
北上又有trade做,坐地鉄又唔使錢,去新洲玩件大媽八十人仔,買罐小麥啤

廢有廢玩,唔係老作濕下鳩就一萬幾千,俾人笃爆就真係
成日話人老作,笃得爆人先講
係床边飲住罐小麥,同個掂紋咀打茄輪,做下陰道清道伕,俾我啜陰核算閪唇刺激流出閪窿分泌,米米用啤啤清潔幾能正

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-12 07:19 發表 查看引用來源
真係好多人,我屌得囡多,俾返三幾個,曹操都有知心客
關公都有对頭人

原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源
你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ... ...
又係度老作!
正大話精!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-11 12:16 發表 查看引用來源
我就小你,三年前己玩到有熟技C,的场又唔剩南山,又識上網發帖,唔識三沙一水,等於信你同網友信技C剩係俾佢濑閪,小小你先,老作猫閪分身

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-14 04:20 發表 查看引用來源
我就小你,三年前己玩到有熟技C,的场又唔剩南山,又識上網發帖,唔識三沙一水,等於信你同網友信技C剩係俾佢濑閪,小小你先,老作猫閪分身

你𨳒撚夠呢度啲版友未呀!係人都話係貓分身!
你梅毒上腦sort撚咗呀!

得罪人多,稱呼人少。越嚟越多人𨳒𨳍你!
你意爲你係呢度呀頭呀?係人要睇你啲老作貼,偷圖,啲圖仲要犯衆憎!

你一直破壞呢度和平,搞撚亂呢度。你有冇諗過點解呢度咁多人𨳒𨳍你。
你早啲收啦。睇見你就眼冤!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-14 04:20 發表 查看引用來源
啲人淨係去南山玩就要俾你𨳒!吾識三沙一水又要俾你𨳒。
閣下邊位?北上去玩,係咪淨係可以跟你一模一樣?吾跟既就要俾你𨳒!
你大撚晒呀!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:07 發表 查看引用來源

啲人淨係去南山玩就要俾你𨳒!吾識三沙一水又要俾你𨳒。
閣下邊位?北上去玩,係咪淨係可以跟你一模一樣?吾跟既就要俾你𨳒!
你大撚晒呀! ...
我都費事采佢,大家吾同同層次,見到大妈己作嘔😂点玩得落手😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:16 發表 查看引用來源
我都費事采佢,大家吾同同層次,見到大妈己作嘔😂点玩得落手😁
佢成日意爲50蚊可以𨳒到大媽係光榮。好撚叻。
又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一路係度貼啲下流圖片,主題内容不堪入目!
見你從不惹佢,佢都可以𨳒你。吾只你,我相信越嚟越多人𨳒佢!
我越睇佢越吾順眼!
正過街老鼠!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 03:18 發表 查看引用來源

佢成日意爲50蚊可以𨳒到大媽係光榮。好撚叻。
又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一 ...
條條女去爆房玩泡泡浴也去廁所也脫光柯尿,任你看😂有乜 稀奇🤓
不過貴有貴玩,平有平玩,和平共處,畢竟大家冇左三年北上時間,開開心心分享一下,吹下水米好,嘈乜Q呢,小我有何用,小年輕 貌美囡囡才有用😂👏👍男人要豪邁的,囡囡才喜歡你💯反正開心錢一定要駛💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆