上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 11:19 發表 查看引用來源
條條女去爆房玩泡泡浴也去廁所也脫光柯尿,任你看😂有乜 稀奇🤓
不過貴有貴玩,平有平玩,和平共處,畢竟大家冇左三年北上時間,開開心心分享一下,吹下水米好,嘈乜Q呢,小我有何用,小年輕 貌美囡囡才有用😂👏👍男人要豪邁的,囡囡才喜 ...
原本,香討收皮後大家係度吹下水都吾錯。
但嗰條撚樣係度破壞氣紛就要𨳒返佢走。吾好係度搗亂。
佢見人就𨳒。而家佢被人𨳒,等佢感受下!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:04 發表 查看引用來源

你𨳒撚夠呢度啲版友未呀!係人都話係貓分身!
你梅毒上腦sort撚咗呀!

得罪人多,稱呼人少。越嚟越多人𨳒𨳍你!
你意爲你係呢度呀頭呀?係人要睇你啲老作貼,偷圖,啲圖仲要犯衆憎!

你一直破壞呢度和平,搞撚亂呢度。你有冇諗過 ...
我講真實,唔会老作間嘢執緊預備開就話去左,係憎我,我笃爆你,偷圖,你揾的?屌七你

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:07 發表 查看引用來源

啲人淨係去南山玩就要俾你𨳒!吾識三沙一水又要俾你𨳒。
閣下邊位?北上去玩,係咪淨係可以跟你一模一樣?吾跟既就要俾你𨳒!
你大撚晒呀! ...
你点睇到係南山玩,老作跛猫閪剩係官塘得如未去過

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:16 發表 查看引用來源
我都費事采佢,大家吾同同層次,見到大妈己作嘔😂点玩得落手😁
梗唔同層次,你尚係濕鳩仔,我見到揸鳩佢大媽波,就啜佢大粒蓮算佢片大陰唇,以前未廢係佢隻閪嘔米青

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 03:18 發表 查看引用來源

佢成日意爲50蚊可以𨳒到大媽係光榮。好撚叻。
又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一 ...
疫情前大媽係五十,內地廿元大媽我都屌過,唔啱係十二蚊,HK城寨四十幾年前8元都屌過,隻鸡係收幾十文,我認為值,咪用幾十文淫慾佢,
囡好多有時開高價,咸記大媽你問佢两百,實一百就俾屌,當然將貨還價,俾市價

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-16 17:07 發表 查看引用來源
梗唔同層次,你尚係濕鳩仔,我見到揸鳩佢大媽波,就啜佢大粒蓮算佢片大陰唇,以前未廢係佢隻閪嘔米青
我條鳩一定咸濕,正正經經交流分享米好,嘈乜九,你條九廢左冇問題,重有手指~腳指同 條脷,一於於手~腳~脷隊爆大大媽佢個西🤣✌️💪

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 03:18 發表 查看引用來源

佢成日意爲50蚊可以𨳒到大媽係光榮。好撚叻。
又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一 ...
我真係有身家,就係唔煙,唔飲麥哥倫,储埋,當然疫情前嫖五十人仔大妈,慳左的,兼勤力做trade,而家嫖大妈五十唔得,要八十,做trade又壓價,唔做,住五星,赏你住,一星期住一日,爽
馬交,1288两晚美獅.送五百飧券,當然有免费房添

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-16 22:39 發表 查看引用來源
我真係有身家,就係唔煙,唔飲麥哥倫,储埋,當然疫情前嫖五十人仔大妈,慳左的,兼勤力做trade,而家嫖大妈五十唔得,要八十,做trade又壓價,唔做,住五星,赏你住,一星期住一日,爽
馬交,1288两晚美獅.送五百飧券,當然有免费房添 ...
大話精,收皮啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-17 03:52 發表 查看引用來源

大話精,收皮啦。
廣告鳝稿
19岁小菲儿,嫖資600,
165高44公斤,36c,
洗澡,胸推,丝袜,口吹,调情,50分钟/课
今日老友介紹咗條靚女比我识 ,佢名叫小菲儿,19歲,身高165,36c白滑身材、细腿瘦腰,咁好嘢,必然要去試一試,电话問好地址就过关上去,地址方便,環境企理,上房见面笑得好甜好热情,喺好靓女,入房就齐齐除衫一齊沖涼,冲凉时喺咁玩我细佬,差D搞出精。急急脚直奔大床,上来就用波推我细佬,按摩幾舒服手勢唔錯,指甲功好爽,舌功又勁,波推調情十分舒服,轉身含热水幫我吹萧,真喺好舒服呢,佢邊吹我就邊用手撩西,小穴俾我撩到出嗮水就上套做,先来女上位,插進佢小穴就發覺緊窄,慢慢插入再加速,对大波在我眼前来回搖晃,視覺沖擊极強,抱紧每下都顶到好深,好快就高潮出精喇,休息一会儿再去浴室,洗完出來帮我著衫,全程满足交低家用開心走人

四年前真實嫖大妈
49岁肥西,嫖資50,濑閪加20
165高64公斤,38c,
洗能,揸胸,開檔丝袜,吹口琴,调理老西,15分钟
今日嗒左件肥西,49歲,身高165,38c身材肥腿粗腰,咁好嘢,大家要去試一試,地址就过关上去新洲南二巷,肥西係企企炮婆,炮房好方便,就轉身上閣樓,環境一般企理,,入房除褲.問中出就一齊埋床边水桶,肥西滔水冲洗我细佬後肥西坐大床边除底,露開檔黑絲濃毛黑閪,用濕巾叫我埋位抹我细佬,兼劣幾下舒服手勢唔錯,條鸠扯硬,想帶鸠屌閪,我话要濑閪同意加廿文,就埋首濑閪好爽,囡话我舌功又勁,十分舒服,小穴俾我濑到出嗮水就要做,插進佢小穴就發覺多水好滑,插入再加速,肥西那高衫拉低文胸露大波在我眼前,視覺沖擊极強,大力揸波.大力每下都顶到好深,好快就高潮出精喇,肥西即起身坐痰桶滴精疴尿,再為滔水洗能.肥西再洗閪,俾炮錢走人

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-17 08:04 發表 查看引用來源
廣告鳝稿
19岁小菲儿,嫖資600,40123188
165高44公斤,36c,
洗澡,胸推,丝袜,口吹,调情,50分钟/课
今日老友介紹咗條靚女比我识40123189,佢名叫小菲儿,19歲,身高165,36c白滑身材、细腿瘦腰,咁好嘢,必然要去試一試,电话問好地址就过关上去 ...
大妈爽唔爽,我要插企緊企企的閪,見边件插边件,唔驶预约,等?睇啱十分鐘就可以插入企企gap,又射米青入子宫,又睇到以前住徒置区的阿姨般坐痰罐,滴米青,疴尿,哈哈,玩大妈幾爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆