上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

沙尾復活?

見另一帖,話沙尾復活,尚ㄨ佢Ltfhhh 於 2023-3-2 20:46 發表 查看引用來源
沙尾東西都復活!剛剛去完條友老作多,咪出帖ㄨ佢,星期五去沙尾,真!?
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕  ,你話尾東西復话,發夢去過定真?一

講返依半月行程,先去马交, 美獅美高梅1288,两晚房,兼有五百飧券,冇能用,点同件財顧屌閪 咪分手,咪同姨妈姑姐去,降頭房,始终俾的佢,係銀河見真旺,咪買的銀娛,但返港翌早爆升,即沽, 咪執的,天氣好,咪去海灘 ,濑晒尿,泳池無得玩,淺水的三点美女,囡囡貼身褲現形gap,個幾日冇trade咪落插秧, 插秧大批新囡由福建南下,有高質,濑閪noway,先後捉两件都R烏樣,但卅零,波堅閪靚,但濑落K Y鸠笠味 ,前幾日有trade,咪齊哇哇去赚百幾,跟住落79漁船食返飧美味又平價午飧,跟住落新洲,執件大妈,啜蓮, ,用寸零賓州了閪,插秧要用鸠笠,揸波扮屌閪一陣,隻gap泉湧,好似中出完掹鸠咁,咪用79船5元抹咀嘅濕巾抹閪,做一輪陰道清道伕先濑閪,玩完就走
到星期五有trade中午,就係南昌飲茶,再坐去元朗,B t落馬洲,完成trade,就兔费地鉄沙尾,先去沙尾東以前快飧区,冇,就落尾東以前企街区,尾西以前中出区,就?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-5 08:35 發表 查看引用來源
見另一帖,話沙尾復活,尚ㄨ佢Ltfhhh 於 2023-3-2 20:46 發表 查看引用來源
沙尾東西都復活!剛剛去完條友老作多,咪出帖ㄨ佢,星期五去沙尾,真!?
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕  ,你話尾東 ...
Ltfhhh係猫哥分身,沙尾东西區放緊入屋燃氣管街喉工程,有乜可能有企企。
猫哥天天分身自作自答,自得其樂,退休阿伯無所事事,自娛。

話時話沙尾係邊九度來😂

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-3-5 15:37 發表 查看引用來源
Ltfhhh係猫哥分身,沙尾东西區放緊入屋燃氣管街喉工程,有乜可能有企企。
猫哥天天分身自作自答,自得其樂,退休阿伯無所事事,自娛。
條七頭今次堅料

我由沙尾站行出, ,望到沙尾地標三毛牛肉, 就步入以前尾東快飧区,冇鸡,就穿街市到以前花好月圆,原來己圍封拆了, ,穿越花好月圆行入尾西,以前一百中出小妹,到百三北嫂,二百,最後中出250阿姊姊都四年前 嘅尾西巷仔,即刻有大妈,大叔嬲,見有師兄上楼,都係以前形式,大妈打电话彈開楼下电閘,師兄上樓,我都上大妈话新來小妹250另一閘門上二樓,己見十幾年前就係小妹嘅阿姊,250吹,做,中出noway,话唔係小妹就走頭,回頭行返花好月圆個座楼,一樣有大妈大叔嬲

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:54 發表 查看引用來源
話時話沙尾係邊九度來😂
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:05 發表 查看引用來源
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?
唔係嬏嬏啊, 後生女來的, 廿幾歳, 坐地鐵去好快到
但過左三年, 而家唔知點

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:10 發表 查看引用來源
唔係嬏嬏啊, 後生女來的, 廿幾歳, 坐地鐵去好快到
但過左三年, 而家唔知點
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:21 發表 查看引用來源
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?
無得沖涼的, 無服務, 淨係屌西, 摸都唔比摸
條囡唔沖涼的, 可能會污糟

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:24 發表 查看引用來源
無得沖涼的, 無服務, 淨係屌西, 摸都唔比摸
條囡唔沖涼的, 可能會污糟
米同街邊狗冇分別🤣玩女玩成這樣,真係悲哀🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆