上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:27 發表 查看引用來源
唔係嬸嬸嚟㗎有19歲嘅,哈哈哈
150元19歲哈哈~咪好似超值午餐😂,大件夾抵食👏💪不過我欣賞你的勇氣,我就吾夠胆食🐱🙄

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:54 發表 查看引用來源
話時話沙尾係邊九度來😂
沙尾地鐵A出口(通常我起A出), U番轉頭對面就係三毛牛肉店. 以前行少少就見E院, 上星期去只見一個地盤. 地盤對面搵條橫巷入去就係舊城區,

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-6 09:32 發表 查看引用來源

沙尾地鐵A出口(通常我起A出), U番轉頭對面就係三毛牛肉店. 以前行少少就見E院, 上星期去只見一個地盤. 地盤對面搵條橫巷入去就係舊城區,
謝! 不過不費時費事去找100元货仔

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:17 發表 查看引用來源
你都癡鳩線嘅 你自己冇撚本事搵唔到就自己收皮啦 洗撚同你地交代咩?搵唔到?簡單得恨行字哈哈
死病貓,你咁有本事,使撚,150元咸街食老妖。

屌,沙尾d企企主要係比當地d民工玩㗎,香港人都係玩大場好過啦。

回覆 24# 沙田樹根 的帖子

你係咪傻閪嚟㗎貓你老母咩?睇吓我個成立年份係咩日子先啦 傻撚冇得救

回覆 24# 沙田樹根 的帖子

正一傻閪 平有平玩 貴有貴話 我鍾意兩樣都玩 關你撚事咩 好似你咁咩 人講乜 你又講乜 睇你乜撚都冇得玩又冇錢又冇撚用嗰啲廢西嚟㗎啦 得閒屙篤尿照吓自己係咩死款先啦

回覆 25# 無敵電車男 的帖子

悉隨尊便啦,各有各喜好啊 你開心就得㗎啦 大家玩得開心啲

覆埋呢次應該都唔會再覆㗎啦,成班廢柴報比你哋好心話俾你聽 又話乜又話柒 自己唔會去 你唔撚去咪唔好撚出聲囉 係咪先又話我係邊撚個分身乜鳩乜事,開個科林交流資訊 咁撚多廢話 成班冇撚用嘅冇錢嘅人講乜講乜,唔怪得依度冇人嚟啦!晒鳩氣呀成班廢柴維園亞伯自己拎埋個兜到自己打飛機打爆佢啦戇鳩嘅

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:24 發表 查看引用來源
悉隨尊便啦,各有各喜好啊 你開心就得㗎啦 大家玩得開心啲
稍安毋躁 Ltfhhh 師兄,大家各有各玩,啱咀型啱玩個凡就就一起吹下牛吹下水,吾啱吹就大家懶得互相關注,少的 爭拗多的和平共存,謝🙏大家也隻眼開 隻眼閉啦🤓 疫情下人人賺錢機會低……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆