上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

回覆 33# 西九理性的羊羊 的帖子

分身 你條泵汽賓州 分身未🤪淨係玩撚盡富家產唔使俾政府 冇兒冇女分身㗎 ?係囉玩撚重去無謂留俾政府啦反正都係得丁屎咁多姐 冇人想知你50年來做過啲乜撚柒事呀淨係知道而家你冇撚用冇賓州用廢物冇得玩,睇吓你自己個咩款先!充氣賓州 人妖咩 LBGT 個T🤓

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:34 發表 查看引用來源

上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕, ...
老作嗰個係你呀,大話精!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 07:25 發表 查看引用來源
昨日去羅湖村就以前閏忠個條巷就有新開三間洗腳,两間養生,尚有鸡頭叫,依的細細場開俾HK人玩
唔係同緊你講呀,我係對緊其他會員講呀,屌你老味老作柒碌懶醒柒頭皮!!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-8 09:03 發表 查看引用來源

乜加到250 封關前快餐150. 咪加成60%
快飧,平平主政後,2015張德江南巡,所有老馮快飧收旗,其後重開只閃縮兼加價,咀咀加到200到250,尾東企企北嫂加到150,尾西中出加到250,尚经常走鬼,新洲南大媽打炮叫6O,俾50得,有两三件後生的北嫂打炮100,叫8O得,實戰:新洲南,祠堂村要俾80,都加6O%
尾西:快飧包吹250
尾東以前企亍区我去完尾西行入去,每條巷都有大漢睇水,兼招手,有去過尾東企亍都知巷又窄,又暗,上樓睇唔啱冇尾西咁客氣俾你走,
分分鐘捉去劏,我的器官廢,唔好害人兼行得走得玩多陣

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-8 10:55 發表 查看引用來源
聴佢9up 150 就得 19個件 200
咁就OK. 不過沙尾我都係下午4-5點經過, 多數係約左朋友6點飯, 8點K. 可能早啦, 幾次都唔見有女或G頭

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 07:27 發表 查看引用來源
快飧,平平主政後,2015張德江南巡,所有老馮快飧收旗,其後重開只閃縮兼加價,咀咀加到200到250,尾東企企北嫂加到150,尾西中出加到250,尚经常走鬼,新洲南大媽打炮叫6O,俾50得,有两三件後生的北嫂打炮100,叫8O得,實戰:新 ...
2014新年過後真係一路差. 沙W沙咀都開下停下. 羅湖D快餐媽咪都每幾個月就有人被拉. 偷偷地開番唔夠半年又收皮.
上個月經過香格理拉後面花園仔有個相熟媽咪叫我. 話得5條女. 仲要上房等女黎, 我都冇問價. 要等女最晒時間.

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-8 11:00 發表 查看引用來源
廢老無撚用就返屋企等死  唔好留喺度累人累物啦
,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,, ,師公会食海鮮, ,食左两斤, 打車去大梅沙, 洲際睇囡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 21:50 發表 查看引用來源
40122014,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,,40122012,40122013,師公会食海鮮,4012201540122016401220174012201840122018,食左两斤,40122019打車去大梅沙,40122020洲際睇囡40122021 ...
廢得過跛癱老作猫閪,官塘買腸粉

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 21:50 發表 查看引用來源
40122014,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,,40122012,40122013,師公会食海鮮,4012201540122016401220174012201840122018,食左两斤,40122019打車去大梅沙,40122020洲際睇囡40122021 ...
偷圖,老作!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:54 發表 查看引用來源
話時話沙尾係邊九度來😂
话有北上,唔知沙尾边九度,你走幾時北上边九度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆