上一頁下一頁
發新話題

沙尾復活?

收藏  |  訂閱
94  11.2k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點
沙尾一百元快飨囡無左8年

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:05 發表 查看引用來源
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?
而家一舊水個的嬸嬸,就係隔條亍新洲,分別.砵蘭亍,百五起,玩,全除,上套〈有部份加一百中出),花式,床边,上床男上,吹(部份加錢)濑閪(部份加錢),事後可快速沖身,事前大熱天氣要你沖身先玩

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-10 16:51 發表 查看引用來源
而家一舊水個的嬸嬸,就係隔條亍新洲,分別.砵蘭亍,百五起,玩,全除,上套〈有部份加一百中出),花式,床边,上床男上,吹(部份加錢)濑閪(部份加錢),事後可快速沖身,事前大熱天氣要你沖身先玩 ...
新c州個的嬸嬸叫價80,只除下身露塊閪,花式一般只俾床边,上套中出任君便,鸡鍾意客中出,出嘢快,中出一定要你洗能,洗完隻鸡己坐床边露隻閪幫你用濕巾抹鸠兼劣硬就半卧帶鸠屌佢,插入左佢就会拉高件衫扯低文胸俾你玩蓮,屌完,隻鸡会坐返床边抹米青,俾條濕巾你自己抹,洗唔洗能你自理,收錢送客

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:10 發表 查看引用來源
唔係嬏嬏啊, 後生女來的, 廿幾歳, 坐地鐵去好快到
但過左三年, 而家唔知點
三年前一百冇後生囡

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:21 發表 查看引用來源
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?
港台鏗鏘集访問過80年代廟亍鸡,最高一日接68個客,而係尾東我問過一個當年尾東做30文鸡,相頭幾好值50文,佢話做50文一日得十幾個客,做卅文做到五十幾個客,佢地租場係日租,唔平,所以盡做,佢做卅文上套打炮,做完翌日休息,

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:24 發表 查看引用來源
無得沖涼的, 無服務, 淨係屌西, 摸都唔比摸
條囡唔沖涼的, 可能會污糟
上套打炮,囡除底,就咁幫你劣硬,笠膠,床边屌入,会拉高衫,扯低文胸,露到蓮,可以摸,沖涼,点做五十幾,叫鸡就污糟

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:44 發表 查看引用來源
米同街邊狗冇分別🤣玩女玩成這樣,真係悲哀🙄
洩慾,生理须要,精力解放,放唔到先悲哀

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-3-5 22:40 發表 查看引用來源
貓哥鍾意玩, 咸街150蚊 一次老妖, 一樣冇涼沖, 不知玩得幾開心,.舌疊舌, 摩打利 奶蓮, 狂屌, 出米青,一樣咁開心。
老作跛猫閪,好似尾西一百中出妹妹仔,佢老作鸳鸯浴,吹十五分鐘,打住咖倫來屌,事後陪浴

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:27 發表 查看引用來源
唔係嬸嬸嚟㗎有19歲嘅,哈哈哈
卅年前19歲

回覆 59# 西九理性的羊羊 的帖子

幾多歲 都唔関你撚事 無撚廢老

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆