沙尾復活?

收藏  |  訂閱
12  11.3k

話時話沙尾係邊九度來😂

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:10 發表 查看引用來源
唔係嬏嬏啊, 後生女來的, 廿幾歳, 坐地鐵去好快到
但過左三年, 而家唔知點
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:24 發表 查看引用來源
無得沖涼的, 無服務, 淨係屌西, 摸都唔比摸
條囡唔沖涼的, 可能會污糟
米同街邊狗冇分別🤣玩女玩成這樣,真係悲哀🙄

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 21:10 發表 查看引用來源
沙尾快餐主要比大陸人玩, 勝在夠便宜
去玩沙尾大六人的悲哀🙄

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-5 21:56 發表 查看引用來源

齋插我寧願用一舊水買個飛機杯好過,起碼乾淨D!😅
大把女玩,玩到甘真係衰過隻狗🐱

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:27 發表 查看引用來源
唔係嬸嬸嚟㗎有19歲嘅,哈哈哈
150元19歲哈哈~咪好似超值午餐😂,大件夾抵食👏💪不過我欣賞你的勇氣,我就吾夠胆食🐱🙄

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-6 09:32 發表 查看引用來源

沙尾地鐵A出口(通常我起A出), U番轉頭對面就係三毛牛肉店. 以前行少少就見E院, 上星期去只見一個地盤. 地盤對面搵條橫巷入去就係舊城區,
謝! 不過不費時費事去找100元货仔

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:24 發表 查看引用來源
悉隨尊便啦,各有各喜好啊 你開心就得㗎啦 大家玩得開心啲
稍安毋躁 Ltfhhh 師兄,大家各有各玩,啱咀型啱玩個凡就就一起吹下牛吹下水,吾啱吹就大家懶得互相關注,少的 爭拗多的和平共存,謝🙏大家也隻眼開 隻眼閉啦🤓 疫情下人人賺錢機會低……

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-10 16:01 發表 查看引用來源
话有北上,唔知沙尾边九度,你走幾時北上边九度
深圳我淨識南山,沙田我我就識,或者有毒氣沙井😂🤣知道沙乜九也不會去😂好心你大妈就不要出圖,污染此區😂怪不得人人小你😂🤣

前往最後回覆