上一頁下一頁
發新話題

難忘的一次無套經歷

收藏  |  訂閱
51  29.9k

難忘的一次無套經歷

話說十幾年前,識到個大我六年既人妻,我地見面之後如剛食咗38G師兄咁講,已即日上左房😌。
第一次有左肉體交流後之後,我見佢平時都係只同老公行埋,開始膽粗粗問佢唔用套得唔得,佢堅持唔肯,仲反問我:你唔怕咩?

之後我地好快再見面,又好快上左房,玩左十幾分鐘前戲,69左一陣,佢突然換番轉個人騎係我度同我車,一邊車一邊講:「帶套擺入離啦~」

我呢個時候,就再問佢「唔用好唔好?」佢靜左五秒望住我,然後慢慢開口問:你唔真係唔怕咩?

當時其實我望到她眼中的慾火,我地繼續對望,我feel到佢呢一刻係好想插入去,因為我感覺到佢用緊妹妹門口不停輕輕磨緊細佬,雖然只係好輕好輕的接觸,但已經感覺到愈磨愈濕。

呢種對望大約維持左廿秒,其實以當時姿勢,我只要大力一頂,就已經成條野入左去,但我怕咁做佢會嬲到即走。(其實依家諗番起都覺得自己年少無知,女人咁磨得你,其實係預咗你隨時入去🤪)

正當我地對望時,我覺得佢都係唔肯架啦,於是我摸一摸佢頭,想話:「都係用番啦~」

但當我手掂到佢頭髮,個「都」正想出口時,突然間佢腰大力一沈,我細佬就比佢又濕又暖既西包住,佢仲要唔比我反應,一下就車埋離係咁un,直到佢自己高潮為止,佢其他體位可以玩好耐,但女上就可以兩三分鐘內磨到高潮。

其實唔用套當然舒服,但係咁既情況下,係經歷極度慾望再降溫時比人突襲過種感覺,還要感受到女方那種壓抑下突然爆發的激情,真係令人好難忘!

高潮易有,但搵得番比佢突然坐入去過下既感覺,係往後日子都真係唔多。

引用:
原帖由 sensory 於 2023-3-6 08:07 發表 查看引用來源
話說十幾年前,識到個大我六年既人妻,我地見面之後如剛食咗38G師兄咁講,已即日上左房😌。
第一次有左肉體交流後之後,我見佢平時都係只同老公行埋,開始膽粗粗問佢唔用套得唔得,佢堅持唔肯,仲反問我:你唔怕咩?

之後我地好快再見 ...
咁證明佢真係好想要,所以最後主動唔用!可能佢覺得你有心引佢,所以唔出聲!最後都係自己忍唔住投降!😉

我就大胆D,十年前識左大陸QQ女,話未婚,時裝批發店做店長,QQ大半年見過幾次面,但就日日QQ ,大半年先可以上,都係好自然咁唱緊K,忍唔住錫佢跟住開房,乜都冇準備,入之前都掙扎緊,不过呢大半年大家都好傾得,信任對方,最多唔中出,但見佢冇叫唔好中出,我當然唔客氣, 不過中出幾次之後先知原來有老公

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-11 18:09 發表 查看引用來源
我就大胆D,十年前識左大陸QQ女,話未婚,時裝批發店做店長,QQ大半年見過幾次面,但就日日QQ ,大半年先可以上,都係好自然咁唱緊K,忍唔住錫佢跟住開房,乜都冇準備,入之前都掙扎緊,不过呢大半年大家都好傾得,信任對方,最多唔中出,但見佢 ...
內地女人(我指正經女仔,不是風月場所的女子)好似多數唔介意唔用套,佢地會當係享受。

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-11 18:09 發表 查看引用來源
我就大胆D,十年前識左大陸QQ女,話未婚,時裝批發店做店長,QQ大半年見過幾次面,但就日日QQ ,大半年先可以上,都係好自然咁唱緊K,忍唔住錫佢跟住開房,乜都冇準備,入之前都掙扎緊,不过呢大半年大家都好傾得,信任對方,最多唔中出,但見佢 ...
知道之後仲有冇keep住中出?

引用:
原帖由 sensory 於 2023-3-11 18:42 發表 查看引用來源

內地女人(我指正經女仔,不是風月場所的女子)好似多數唔介意唔用套,佢地會當係享受。
其實內地女人開放過香港女人好多!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-11 20:47 發表 查看引用來源
其實內地女人開放過香港女人好多!
有朋友娶大陸女人,拍拖果陣已經服侍周到,老友問條女點會知點會識,佢話同鄉教,佢話港佬多數要呢的。

回覆 1# sensory 的帖子

嘩⋯師兄,聽落都正呀😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-11 20:46 發表 查看引用來源
知道之後仲有冇keep住中出?
中出左一年,之後佢去左青島,每年過年返深圳比我少兩日,但冇得中出,除非撞啱安全期,呢幾年係香港有件可中出,所以就話老虎昅實,冇叫佢返來,但仲 keep住聯系,每年少佢兩日都駛成皮野架

所以當年我識既QQ女,絕大部份有左先結婚
引用:
原帖由 sensory 於 2023-3-11 18:42 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆