上一頁下一頁
發新話題

難忘的一次無套經歷

收藏  |  訂閱
51  29.9k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-3-12 00:09 發表 查看引用來源
有朋友娶大陸女人,拍拖果陣已經服侍周到,老友問條女點會知點會識,佢話同鄉教,佢話港佬多數要呢的。
依家都係照教,不過對象不是港佬jey
而且依家應該係調番轉大陸有錢佬落離香港搵二奶

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-12 12:20 發表 查看引用來源
中出左一年,之後佢去左青島,每年過年返深圳比我少兩日,但冇得中出,除非撞啱安全期,呢幾年係香港有件可中出,所以就話老虎昅實,冇叫佢返來,但仲 keep住聯系,每年少佢兩日都駛成皮野架 ...
香港果件可中出係香港人妻?

離左婚既都50+所以一定係中出,不過真係爽过當年廿八歲既QQ女
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-12 13:28 發表 查看引用來源
香港果件可中出係香港人妻?

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-12 13:46 發表 查看引用來源
離左婚既都50+所以一定係中出,不過真係爽过當年廿八歲既QQ女
50歲 有D老 胸都墜 係咪服侍得你好好同肯中出先keep住玩?

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-3-12 13:46 發表 查看引用來源
點解爽過?😉

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-12 16:01 發表 查看引用來源
50歲 有D老 胸都墜 係咪服侍得你好好同肯中出先keep住玩?
50歲其實都可以好好吊

我自己嘅最難忘嘅一次無套經歷,一定係同初戀女友第一次無套做,記得嗰時同佢做,其實都唔算真做,因為我係著住底褲嚟un佢,咁樣守規矩玩咗大半年之後,有一次un un下,我拉低條底褲,掹咗碌9出嚟慢慢咁隊入去,開頭諗佢會反抗,但又無喎,於是我繼續慢慢插(佢當時仲係處),我諗最多都係十分鐘左右,已經忍唔住,最後掹返出嚟射肚仔😆
另一次難忘嘅無套經歷,就係同sl第一次見面第一次搞嘢😊

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-13 04:00 發表 查看引用來源
我自己嘅最難忘嘅一次無套經歷,一定係同初戀女友第一次無套做,記得嗰時同佢做,其實都唔算真做,因為我係著住底褲嚟un佢,咁樣守規矩玩咗大半年之後,有一次un un下,我拉低條底褲,掹咗碌9出嚟慢慢咁隊入去,開頭諗佢會反抗,但又無喎 ...
咁様破處真係好正!😬
第一次同SL係佢話可以唔用套?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-13 08:39 發表 查看引用來源
咁様破處真係好正!😬
第一次同SL係佢話可以唔用套?
開頭大家都覺得要用,但到埋牙就大家都唔想用😅

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-13 09:09 發表 查看引用來源

開頭大家都覺得要用,但到埋牙就大家都唔想用😅
咁正呀!之後次次都冇用?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆