上一頁下一頁
發新話題

我最喜愛的女優們

收藏  |  訂閱
186  44.5k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-17 13:01 發表 查看引用來源

笨忍覺得真係好痴線,原來訓係你隔離既人當你係玩偶甘,偷拍比啲朋友睇,究竟呢個係咩世界?當初對枕邊人既承諾去左边?不過如果我回佢應該會叫佢屌埋佢屎眼甘就very gooded ...
觀點每個人唔同, 有啲影哂人全家都覺得係應份, 網路世界令到人變成多個品種, 可能以為網上就唔使負責任呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-17 16:19 發表 查看引用來源

觀點每個人唔同, 有啲影哂人全家都覺得係應份, 網路世界令到人變成多個品種, 可能以為網上就唔使負責任呢.
好多人好on9……呀唔係係單纯至岩🤣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-17 16:19 發表 查看引用來源

佢一陣又話會比啲師兄屌佢老婆架啦。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-17 16:45 發表 查看引用來源

好多人好on9……呀唔係係單纯至岩🤣
國語好似讀單春...
引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-17 17:02 發表 查看引用來源

佢一陣又話會比啲師兄屌佢老婆架啦。
會唔會扯皮條搵兩餐晏仔嚟呢..

小弟冇嚟噏嘢幾日 baby 師兄有冇咩嘢女優發掘出嚟呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-24 16:15 發表 查看引用來源
小弟冇嚟噏嘢幾日 baby 師兄有冇咩嘢女優發掘出嚟呢 ?
一個痴L線既platform,我唔玩啦。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-28 17:52 發表 查看引用來源

一個痴L線既platform,我唔玩啦。
沒有最黐撚線, 只有更黐撚線, 世界就是這樣的, 睇開啲啦 BABY 師兄.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-29 08:12 發表 查看引用來源
查實姐姐有冇四十吋上圍 ? 定係唔只呢.....  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-29 12:04 發表 查看引用來源

查實姐姐有冇四十吋上圍 ? 定係唔只呢.....  
影想既野你懂的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆