上一頁下一頁
發新話題

我最喜愛的女優們

收藏  |  訂閱
186  44.5k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-9 17:48 發表 查看引用來源

經美指指導過唔同晒。
藝人一定執吓先出鏡好睇.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-9 17:52 發表 查看引用來源
話時話隔離真係好悶,成日玩屎眼,又自吹自雷啲囡點容易食,形容到自己好似潘安甘,一啲又講到自己老婆好淫澫蕩,比埋其他師兄玩都得,有冇甘下賤呀?一啲風花說月都冇点引人呀? ...
一樣米養百九幾樣人, 點知人諗乜, 所謂引人入性, 引人要動吓腦筋.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-9 17:55 發表 查看引用來源

一樣米養百九幾樣人, 點知人諗乜, 所謂引人入性, 引人要動吓腦筋.
點玩跟自己條底線玩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-9 17:55 發表 查看引用來源

成班都係男人冇個女人,引版都係想有男有女從討論中找到合拍的人,結果就係变成自我問答環節,上生物堂同成班基佬扮女人。哈哈。🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

呢類浴缸照孖老虎影唔少, 佢飛佛.  正.
今次去 trip, 朋友都孖佢老虎影吓呢啲相.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-9 18:02 發表 查看引用來源

呢類浴缸照孖老虎影唔少, 佢飛佛. ...
梗正啦,一世人點都要玩一次先不枉此生。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-9 17:59 發表 查看引用來源

成班都係男人冇個女人,引版都係想有男有女從討論中找到合拍的人,結果就係变成自我問答環節,上生物當同成班基佬扮女人。哈哈。🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...
.

吹吓水算吧, 唔啱嘅就好似個爛鬼脊醫咁講.....完 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-9 18:06 發表 查看引用來源
.

吹吓水算吧, 唔啱嘅就好似個爛鬼脊醫咁講.....完 !!
呢两日得閒谷歌左一陣,
見到以前啲帖……
so, it is over!!!!!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-9 18:05 發表 查看引用來源

有啲相同片老虎家姐有睇過, 睇到有啲吞口水咁.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-9 18:05 發表 查看引用來源

師兄冇孖老虎咁玩過  ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆